Nie polecam (1) Dokonałam zamówienia w tej aptece przez internet. Jednak w rozmowie... Kasia Apteka z marżami tylko dla Kulczyka (1) Byłem klientem apteki od 8lat zmądrzałem kiedy okazało się iż mój lek nie... atibiotick beznadziejna i niekompetentna obsługa-stara farmaceutka popełniająca błędy (2) Byłem w wyżej wymienionej aptece dnia 30 września po lek przeciwpadaczkowy,na... Paweł
eks-klientka - opinia (2) Opryskliwa i niekompetentna obsługa, może sa dobrzy w wydawaniu leku na... eks-klientka Straszne ceny (1) 19.03.2013 zapłaciłem 47,50 za lek Blibax - w sieci ceny zaczynają się od... Klient Do kogo złożyć skargę na farmaceutę??? (6) Słuchajcie, to co zdarzyło mi się w APtece Gemini w Sopocie woła o pomstę do... smutna ZDECYDOWANIE ODRADZAM (1) nie sposób się dodzwonić a na maile nie odpowiadają. ceny niby niskie ale... KKR Ivet2525 - opinia (1) Czas realizacji jest przerażający dla zamówień przez internet. tydzień czasu... Ivet2525 Zawiedziona (1) Obsluga nieprzyjazna kobietom z malenkimi dziećmi w wózkach! Dzisiaj po godz.... Monika nie polecam (1) skusiły mnie ceny- czas oczekiwania 7 dni!!po natychmiastowym przelaniu... olka Miernie (1) Zawsze kolejka, zawsze czegoś nie ma, zawsze nerwowo. Arnold Pozytywna apteka (1) Nowo zatrudniona ruda, sympatyczna farmaceutka udzieliła mi kompleksowej... Krystyna BARDZO DROGO (1) TĘ APTEKĘ RADZĘ OMIJAĆ Z DALEKA-BARDZO Z DALEKA.CENY SĄ TAM PRZESZŁO 2 RAZY... KURACJUSZ zawiedziona - opinia (2) Zamierzałam zakupic krem z serii słonecznej La roche Posay,ponieważ czasami z... zawiedziona Cudowne miejsce! (1) To nie jest zwykła apteka! A mało kto wie ( ja też nie wiedziałam ) że Pani... Monika Macie ponad 12 dni na oczekiwanie na zamówienie - to "polecam" (1) 18 stycznia złożyłem i opłaciłem zamówienie, do dzisiaj żadnego (obiecanego)... adamj Bardzo polecam tę aptekę (1) Po pierwsze,atmosfera od wejścia taka jakaś ...bajkowa;).Pani obsługująca... Z. Super apteka (1) Ponieważ nie mieszkam w Trójmieście często zamawiam lekarstwa telefonicznie... klient z Braniewa DROGO (1) nie polecam apteki Bratek. Ceny są zbyt wysokie! kupiłam ostatnio ferwex 8... Monika Apteka "BRATEK" w przychodni na morenie- masakra cenowa!!! (6) witam! Kupowałam dziś lekarstwa w wyżej wymienionej aptece... ceny z... Szok