ocena zamowienie przez internet (1) Bardzo polecam te apteka. Niskie ceny, szybka realizacja duzego... Julia tragedia!! (1) Niemiła obsluga, wysokie ceny i przede wszystkim brak zainteresowania... co Apteka dla ludzi (1) Co najważniejsze, ceny przystępne. A ponad to Panie obsługujące zawsze... MK
super apteka (1) Tanio, zawsze miło,Panie uśmiechnięte-jeśli brakuje lekarstwa w aptece, Panie... M. Nie polecam (1) Dzisiaj, tj. 02.01.2014 r. w godzinach popołudniowych kupowałem tam lek, na... Robert Polecam - bardzo duży wybór leków + super niskie ceny (1) Trafiłam do tej apteki przez przypadek - znalazłam tam trudno dostępną dawkę... Bardzo zadowolona! Informacja (1) Zadzownilem. Zapytalem o dostepnosc produktu. Mila pani poinformowala mnie o... parkaveniu zdecydowanie na tak (1) Pierwszy raz trafiłam z bolącym gardłem ledwo mogąc cokolwiek mówić a... aniela duzy wybor kosmetykow (1) ostatnio kupilem w tej aptece na prezent urodzinowy dla zony kosmetyki. mimo,... Maciej polecam (1) Pomimo tego, że w pobliżu jest kilka aptek to Apteka Polska to moja ulubiona... Henryk moja opinia (1) Ceny na aptece moze rzeczywiscie wyzsze, ale jest tez sporo promocji na... gcm zamawianie lekow (1) Niestety, zamowilam szczepionke dla dziecka na konkretny dzien, a Panie nie... gcm Drożyzna (1) Robię tam zakupy tylko wtedy kiedy już na prawdę nie mam wyjścia. Za każdym... Rozczarowana Jeszcze się taki nie urodził,aby wszystkim dogodził... (1) Od dawna kupuję leki i inne suplementy i nigdy nie spotkałem się ze złą... Andrzej Po raz kolejny zadowolona (1) Ja z kolei dziwię się, skąd się biorą negatywne komentarze. Moje kolejne... Joanna najlepsze ceny w trójmieście! (2) po kilkukrotnych próbach " wyłudzenia" w różnych aptekach zawyżaną ceną za... mm Dobre ceny ale duże kolejki (1) Panie obsługujące w sklepie sympatyczne i kompetentne. Ceny niezłe jak na... Krzysztof Fajna apteka (1) Niskie,konkurencyjne ceny,personel informuje zawsze o tańszych... Basia rewelacja! (2) ceny większości produktów są najniższe z oferowanych w internecie ( i poza... rudaa apteka przy ul. Arctowskiego (1) Nie polecam apteki przy ul. Arctowskiego koło Biedronki. Nieświadomemu... ali