Antypatyczna farmaceutka (2) Apteka posiada 2 miejsca parkingowe z napisem "dla klientów" . Zaparkowałam... Pacjentak Na plus (1) Polecam, szczególnie przy zakupach internetowych , dobre ceny i możliwość... Rafał Apteka dobra, tylko ta "starsza brunetka" (2) Użytkowniczka naekana zauważyła, ze ekspedientka opisana jako "starsza... Sebby
Nieuprzejma i agresywana obsługa (4) Kolejny raz spotkałam się w tej aptece z niemiłym potraktowaniem i więcej... Iza Klijent (1) Trafiłem do Super Pharm w poszukiwaniu lekarstwa w wielu innych aptekach.... Zbyszek Irytująca sytuacja przy braku gotówki i płatność kartą (1) Pani obsługująca jest bardzo nie miła, czekałam przy okienku dobre 5 min aż... Ewelina Miła obsługa ale nic nie mają... (1) Tak jak w nagłówku, miła obsługa ale zupełnie nie umiejąca nic sprzedać... Niesmaczona Polecam!!!! (1) Panie (i Panowie) farmaceuci bardzo pomocni, zawsze doradzą, pomogą,... anne28 Asortyment i obsługa (1) Zaskoczył mnie szeroki asortyment i bardzo konkurencyjne ceny. Personel na... Artur2014 A ja polecam (1) Fachowe doradztwo i atrakcyjna cena. Artur2014 smerfetka - opinia (1) Zawsze miła obsługa. Dobrze doradzą dla mnie najlepsza apteka. smerfetka Miła i fachowa obsługa (2) Byłam dzisiaj w Aptece Gemini w Sopocie. Bardzo miła obsługa i fachowa... Ania Ceny koszmarne!!! (1) Na dwóch lekach:Diohespan Max i Cyclodynon przepłaciłam 27,- w porównaniu do... Ewa apteka nieprzyjazna diabetykom! (2) Choruję na cukrzycę typu pierwszego. Będąc na spacerze, poczułam się bardzo... naekana Odradzam! (1) Odradzam zakupy w tej aptece. Powodów jest kilka: niekompetencja pracowników,... mn Beznadziejna apteka (2) Po raz pierwszy spotkałem się z niekompetencją pracownic tej apteki,gdy... Kituk Poniżej krytyki (2) Odradzam kupowanie w tej aptece. Obsługa nieprzyjemna i niekompetentna.... Malwa Ceny w aptece (2) Nie polecam zakupu w aptece ze względu na ceny leków homeopatycznych. Np Apis... Krzysztof Polecam (1) Bardzo miła obsługa. Panie sympatyczne, służące radą. Polecam. Aga Brak rzetelnej informacji i cwaniactwo (1) Zamówiłem specyfik kudzu w piątek. Pani starsza, która sprzedaje w aptece... Michał