beznadziejna i niekompetentna obsługa-stara farmaceutka popełniająca błędy
Byłem w wyżej wymienionej aptece dnia 30 września po lek przeciwpadaczkowy,na który miałem receptę wystawioną 30 sierpnia-ale,że lek był 100% płatny,apteka nie otrzymuje zań zwrotów z NFZ i może go spokojnie wydać po trzydziestu dniach od wypisania.Stara aptekarka która mnie obsługiwała,złośliwie skomentowała,że nie wyda mi leku,gdyż recepta jest przeterminowana.Na moje zdumienie odpowiedziała,że sierpień miał 31 dni,więc recepta przeterminowała się o jeden dzień i nie wyda mi mojego leku.Po konsultacji w innych aptekach,wszyscy farmaceuci zapytani o to zachowanie "popukali się w głowę"-oczywiście odnośnie pani aptekarki.Skoro jest lek pełnoodpłatny,nie obowiązuje "przeterminowanie" recepty.Zachowanie tej pani było czystą złośliwością.W innej,losowo wybranej aptece bez problemu wydano mi mój lek i jeszcze nie chciano dać wiary mojemu opowiadaniu,jak można tak postąpić z pacjentem-klientem.Nigdy więcej już tam nie pójdę.A pani starszej zza lady proponuję relanium;))).Na zdrówko,skoro maniery zawiodły,może chociaż samopoczucie będzie lepsze.ODRADZAM NORMALNYM,POLECAM MASOCHISTOM!