TAK (1) Profesjonalny, fachowy personel. Dobrze zaopatrzona apteka. Kiedyś... Janusz samosion - opinia (1) Brak mi słów, kupiłam w tej aptece krem, zapłaciłam za niego 46zł, w innej... samosion beznadziejna i niekompetentna obsługa-stara farmaceutka popełniająca błędy (2) Byłem w wyżej wymienionej aptece dnia 30 września po lek przeciwpadaczkowy,na... Paweł
zdzierstwo (3) Cena kwasu foliowego proponowana przez producenta to 14zl za 250 tabletek.... K.K. bardzo niemila pani, szok (1) Niedziela wieczor, przyszlam po cos na grype dla meza, spokojnie stalam w... Kasia Feldmann skarga (1) Często zaopatruję się w leki właśnie w tej aptece i zawsze byłam zadowolona z... Hanna Konkol bardzo fajnie (1) Kupiłem w aptece preparat przeciw wypadaniu włosów, a wszystko dzięki bardzo... Tadzik Dermokonsultantka (1) Bardzo dobrym pomysłem na jaki wpadła apteka jest zatrudnienie pani... ksa Czemu to się nazywa apteka? (1) Nazwa 'Apteka' jest nie na miejscu. 90% towaru to maseczki, kremiki pod... Andrzej z wąsem