paniusia - opinia (1) apteka nie zna zasad refundacji paniusia Piotr T - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zamówienia online. Apteka Gemini jest solidna i... Piotr T Ewa - opinia (1) Zamówienie złożyłam w piątek o godzinie 20, w sobotę z rana już było do... Ewa
jolacia - opinia (1) bardzo dziekuję za sprawną obsługę szybko otrzymałam ! jolacia Bogdan - opinia (1) Apteka skutecznie realizuje wszystkie moje recepty na leki bardzo trudno... Bogdan Agnieszka - opinia (2) Niektóre z pań tam pracujących nie mają bladego pojęcia o lekach, które... Agnieszka Wysoka cena leku na recepte (1) W DOZ Gdynska w Gdansku mama seniorka zapłaciła za 2 op. leku na nadciśnienie... Agnieszka Rodzinna apteka (1) Jest to chyba jedna z nielicznych niesieciowych aptek w centrum Gdyni, dzięki... Karol Nie jest tanio ale profesjonalnie (1) Czytam poprzednie opinie i jestem lekko zdziwiony. Czuję się jakbym przez... Ufon olo - opinia (1) Nie polecam. Bardzo wysokie ceny, personel mało pomocny, jakby pracował za... olo Najmilsza apteka na świecie! (1) Nigdzie nie spotkamy tak miłej i pomocnej Pani farmaceutki - tak powinna... Kuba Apteka od serca (1) Polecam zakupy leków w Aptece od Serca w Radzyminie. Panie farmaceutki są... Jakub Łucja - opinia (1) Lubie robić tam zakupy. Praktycznie zawsze wszystko jest od ręki albo można... Łucja super apteka (1) Bardzo dobrze wyposażona w leki naturalne a nie te chemiczne trutki. Bardzo... Andrzej Bardzo drogo (1) Nie polecam. Zmanierowany Pan farmaceuta, który nie wykazuje zaangażowania w... Zawiedziona Czy punkt odbioru na Trzy Lipy jest czynny w niedziele niehandlowe? (2) Czy punkt odbioru na Trzy Lipy jest czynny w niedziele niehandlowe? gg Polecam (1) Polecam aptekę Manhattan, bo zawsze mogę liczyć na dobrą radę. Szczególnie... Kasia1985 Najdroższa apteka w Gdańsku (1) Apteka zaopatrzona jedynie w suplementy diety,a leki na receptę niestety na... Marta Cena (1) Ceny są z kosmosu. Ja rozumiem przebitkę kilku złotych na jakiś droższych... Monika Roman (1) obsluga mila ceny dostepnetransport na czas Roman