super apteka (1) Bardzo dobrze wyposażona w leki naturalne a nie te chemiczne trutki. Bardzo... Andrzej Bardzo drogo (1) Nie polecam. Zmanierowany Pan farmaceuta, który nie wykazuje zaangażowania w... Zawiedziona Czy punkt odbioru na Trzy Lipy jest czynny w niedziele niehandlowe? (2) Czy punkt odbioru na Trzy Lipy jest czynny w niedziele niehandlowe? gg
Polecam (1) Polecam aptekę Manhattan, bo zawsze mogę liczyć na dobrą radę. Szczególnie... Kasia1985 Najdroższa apteka w Gdańsku (1) Apteka zaopatrzona jedynie w suplementy diety,a leki na receptę niestety na... Marta Cena (1) Ceny są z kosmosu. Ja rozumiem przebitkę kilku złotych na jakiś droższych... Monika Roman (1) obsluga mila ceny dostepnetransport na czas Roman Gorąco Polecam! (1) Bardzo miła obsługa, przystępne ceny, szeroki wachlarz produktów. Maciej Zawsze pomogą (1) Jestem pacjentką od wielu lat. Obsługa miła. Leki przepisywane na pół roku... Beata Najdroższe leki świata (1) To jest jakaś kpina i ździerstwo, poszedłem tam po leki na receptę bo moją... Piotr Najlepsza apteka wTrojmiescie (1) Korzystalam z ich usług w okresie ciężkiej choroby w rodzinie, w okropnych... Magda Dobrze zaopatrzona apteka (1) Bardzo pomocny personel oraz dobrze zaopatrzona apteka Wioletta Apteka z duszą (1) Miło się zaskoczyłam, że w okolicy jakim są Karczemki była apteka gdzie Pani... Krystyna Drożyzna (1) Jak w tytule.. Droga apteka z cenami odbiegajacymi zdecydowanie od innych aptek. Danziger Polecam! (1) Juz kolejny raz robiłam zakupy internetowe w tej aptece, pomimo iż mieszkam... Aleksandra Jedyną zaletą to bliskość przychodni (1) Odradzam. Pani farmaceutyka wpycha suplementy które akurat zalegają na... Monia drogo (1) za tabletki, które w innej aptece można kupić za 14zl,w Jaskółczej za 24zł!!... b Apteka z profesjonalną obsługą klienta (1) Zamówiłam kilka sztuk leków i po otwarciu paczki niestety jednego... Justyna uwielbiam (1) dla malucha i mamy - uwielbiam ;) ania W antidotum nie kupujcie (1) Apteka blisko przychodni ale ceny z kosmosu Klient