Ewa - opinia (1) Zamówienie złożyłam w piątek o godzinie 20, w sobotę z rana już było do... Ewa jolacia - opinia (1) bardzo dziekuję za sprawną obsługę szybko otrzymałam ! jolacia Bogdan - opinia (1) Apteka skutecznie realizuje wszystkie moje recepty na leki bardzo trudno... Bogdan
Agnieszka - opinia (2) Niektóre z pań tam pracujących nie mają bladego pojęcia o lekach, które... Agnieszka Wysoka cena leku na recepte (1) W DOZ Gdynska w Gdansku mama seniorka zapłaciła za 2 op. leku na nadciśnienie... Agnieszka Rodzinna apteka (1) Jest to chyba jedna z nielicznych niesieciowych aptek w centrum Gdyni, dzięki... Karol Nie jest tanio ale profesjonalnie (1) Czytam poprzednie opinie i jestem lekko zdziwiony. Czuję się jakbym przez... Ufon olo - opinia (1) Nie polecam. Bardzo wysokie ceny, personel mało pomocny, jakby pracował za... olo Najmilsza apteka na świecie! (1) Nigdzie nie spotkamy tak miłej i pomocnej Pani farmaceutki - tak powinna... Kuba Apteka od serca (1) Polecam zakupy leków w Aptece od Serca w Radzyminie. Panie farmaceutki są... Jakub Łucja - opinia (1) Lubie robić tam zakupy. Praktycznie zawsze wszystko jest od ręki albo można... Łucja super apteka (1) Bardzo dobrze wyposażona w leki naturalne a nie te chemiczne trutki. Bardzo... Andrzej Bardzo drogo (1) Nie polecam. Zmanierowany Pan farmaceuta, który nie wykazuje zaangażowania w... Zawiedziona Czy punkt odbioru na Trzy Lipy jest czynny w niedziele niehandlowe? (2) Czy punkt odbioru na Trzy Lipy jest czynny w niedziele niehandlowe? gg Polecam (1) Polecam aptekę Manhattan, bo zawsze mogę liczyć na dobrą radę. Szczególnie... Kasia1985 Najdroższa apteka w Gdańsku (1) Apteka zaopatrzona jedynie w suplementy diety,a leki na receptę niestety na... Marta Cena (1) Ceny są z kosmosu. Ja rozumiem przebitkę kilku złotych na jakiś droższych... Monika Roman (1) obsluga mila ceny dostepnetransport na czas Roman Gorąco Polecam! (1) Bardzo miła obsługa, przystępne ceny, szeroki wachlarz produktów. Maciej Zawsze pomogą (1) Jestem pacjentką od wielu lat. Obsługa miła. Leki przepisywane na pół roku... Beata