Basia - opinia (1) W tej aptece często brakuje leków. Ostatnio był problem z tabletkami... Basia Michał - opinia (1) Jadę 50 km do apteki bo maja rzekomo lekarstwo na stanie, niestety po... Michał Kam - opinia (1) Miła sympatyczna obsługa Panie pomocne Polecam Ceny jak wszędzie Kam
Elżbieta - opinia (1) Arogancka i opryskliwa kierownik apteki nie zachęca do ponownych odwiedzin . Elżbieta Iwona - opinia (1) Bardzo dobra obsługa, panie w Aptece zawsze rzeczowo doradzą, pełny... Iwona Dorota - opinia (1) Szczerze jestem bardzo zadowolona moja Pani doktor rodzinna jest znakomitym... Dorota sopocianka - opinia (1) Jest to moja ulubiona apteka od wielu, wielu lat. Przychodzę często i po leki... sopocianka Maciej - opinia (1) sprawna i miła obsługa, ceny przystępne Maciej Miłka - opinia (1) Pani obsługująca wprowadziła mnie w błąd, co do osiągalności leku i zamiennika. Miłka Oli - opinia (1) Dobra spokojna obsługa,brak leku zamówiony zawsze na czas. Oli Rozczarowany po raz n-ty klient - opinia (1) Jeśli kiedykolwiek rozpisany zostanie konkurs na najgorzej zaopatrzoną aptekę... Rozczarowany po raz n-ty klient Adam - opinia (1) Najdroższa apteka w 3mieście!!! W internecie chwalą się cenami, a na miejscu... Adam Pacjent - opinia (1) Byłem miesiąc temu w Tej aptece po coś na katara, chciałem wziąć spray do... Pacjent Pacjent - opinia (1) Obsługa niekompetentna, nieprzeszkolona z e-recept i bardzo powolna.... Pacjent Magda - opinia (1) Posiadają dużo zamieników, ceny o 50% wyższe niż u konkurencji. Diciflor w... Magda ja - opinia (2) Drogo, obsługa niemiła, a wieczorem na JP2 wyje ich alarm i mi dziecko budzą! ja JW - opinia (1) Brak klimatyzacji!!!!. Przy upałach na dworze w Aptece jest nawet jeszcze... JW Dr - opinia (1) Ceny mają z kosmosu. I jeszcze jak chcesz zwrócić lek , bo okazuje się że za... Dr M. - opinia (1) Mimo, ze to moja osiedlowa apteka to bywam tam tylko gdy już nie dam rady... M. Zniesmaczony - opinia (2) Wszedłem w nadziei,a wyszedłem mocno zawiedziony. To co mnie spotkało w tej... Zniesmaczony