Adam - opinia (1) Najdroższa apteka w 3mieście!!! W internecie chwalą się cenami, a na miejscu... Adam Pacjent - opinia (1) Byłem miesiąc temu w Tej aptece po coś na katara, chciałem wziąć spray do... Pacjent Pacjent - opinia (1) Obsługa niekompetentna, nieprzeszkolona z e-recept i bardzo powolna.... Pacjent
Magda - opinia (1) Posiadają dużo zamieników, ceny o 50% wyższe niż u konkurencji. Diciflor w... Magda ja - opinia (2) Drogo, obsługa niemiła, a wieczorem na JP2 wyje ich alarm i mi dziecko budzą! ja JW - opinia (1) Brak klimatyzacji!!!!. Przy upałach na dworze w Aptece jest nawet jeszcze... JW Dr - opinia (1) Ceny mają z kosmosu. I jeszcze jak chcesz zwrócić lek , bo okazuje się że za... Dr M. - opinia (1) Mimo, ze to moja osiedlowa apteka to bywam tam tylko gdy już nie dam rady... M. Zniesmaczony - opinia (2) Wszedłem w nadziei,a wyszedłem mocno zawiedziony. To co mnie spotkało w tej... Zniesmaczony Anna - opinia (1) Nie polecam,ceny wyższe niż gdziekolwiek indziej,starsza pani obslugujaca... Anna Radosław - opinia (1) Zaopatrzenie na zero. Obsługa na minus jeden. Radosław Romek - opinia (1) Przemiła obsługa, doradzą podpowiedzą szczególnie teraz w czasie pandemii a i... Romek zbigniew Laskowski - opinia (1) pragnę podziekowac Pani farmaceutce ktora mnie obslugiwała Gdansk Jagielonska... zbigniew Laskowski Bedeker - opinia (1) Super obsługa... Proszę o więcej tak miłych uśmiechów :-) Bedeker Piotr - opinia (1) Bardzo mila i pomocna obsługa ,bardzo lubię tam chodzić. Ceny bardzo... Piotr Sebastian - opinia (1) Tak powinna funkcjonować każda apteka - szeroki asortyment, pomocni... Sebastian joanna p. - opinia (1) Polecam! Szybka sprawna obsługa, dostałam wszystko po wyjściu z przychodni.... joanna p. WK - opinia (1) Polecam! Super obsługa. Bardzo miłe i pomocne Panie! WK Joanna - opinia (1) Polecam. Zrealizowałam receptę zaraz po wyjściu z dyżuru. Wygodnie. Joanna Lech - opinia (1) cenę jak z kosmosu , lek kutry kosztuje 15zl w tej aptece prawie po 22zl ,... Lech