NIE POLECAM z dwóch powodów

panie zajete komórkami i słaba jakość usługi w stosunku do cen , które sa wysokie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: NIE POLECAM z dwóch powodów

no troszkę w tym prawdy jest ale byłam raz i ogólnie spoko , personel niezbyt ale usługa była ok , moim zdaniem troszkę pokory dla każdego klienta a nie tylko dla koleżanek z sopockich imprez
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

POLECAM z wielu powodów

dziewczyny , ja nie należę to grona jak to określiła przedmówczyni " koleżanek imprez sopockich " a mogę się wypowiedzieć pozytywne na temat usług salonu . Pani Oliwia czy Ola zawsze poświęcają mi maximum uwagi ... Sa uprzejme i miłe więc nie wiem skąd w was tyle złych i negatywnych emocji ... może to zazdrośc ?
pozdrawiam :)))
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

zawsze można zmienić fryzjera a nie psuć mu opinie, to ze Pani to nie odpowiada to nie znaczy, że należy wszystkich od razu zniechęcać, ja jestem bardzo zadowolona i moje znajome również, a też nie należymy do grona "sopockich imprezowiczek" jak ktoś tu określa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

muszę z szefem witkiem pogadać i musi chyba porządek zrobić twardą reką z tymi opiniami , mnie tam się salon podoba , jestem zadowolony z usług , oliwka zawsze była fajna , znam ją długo - nawet jak robiła u kosedy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

całkowicie się zgadzam z przedmówcą , znana i lubiana gwiazdka z elipsy i drima , polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

"znana i lubiana gwiazdka z elipsy i drima" "sopocka imprezowiczka" niezła opinia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0