Salon Fryzjerski

Fryzjerzy

Gdynia, Kielecka 105

Viki - ocena (1) Nie polecam kolor odbiega od tego który miał być. Były ustalenia wyszło co... Viki Polecam (1) Pani, która mnie obsługiwała zdecydowanie wiedziała co robi. Odradziła mi... mK Porażka za 400 zł (1) Po raz pierwszy byłam w salonie 2 lata temu i wyszłam bardzo zadowolona .... Kobieta po 30
Zawiedziona (1) Byłam w salonie cztery razy i czwarty raz byl ostatni. Poszłam tylko na... K. Kolejna niezadowolona klientka (1) Zdecydowanie nie polecam . Miała by kolorystyka , jeden kolor , pokazałam... Klientka Najlepszy salon (1) Bardzo profesjonalna praca. Cudowne blondy Dziękujemy Ani Asia Zdecydowanie nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Szczerze odradzam przereklamowany salon fryzjerski! Fryzjerka Ania zupełnie... Niezadowolona klientka Odradzam salon Olivia (1) Po korzystnych opiniach w internecie postanowiłam skorzystać z usług salonu... Katarzyna Rozczarowana (1) Po wielu korzystnych opiniach na fb zdecydowałam sie skorzystać z usług tegoż... Ona Przereklamowany salon.... (1) Witam, wczoraj odwiedziłam salon Olivia zachęcona zdjęciami na fb i rzekomym... Kasia Rewelacja (1) rewelacja!Szczerze polecam wszystkim. Profesjonalne podejście do klienta,... Karolina ZDECYDOWANA PORAŻKA!!! (4) W salonie miałam robione "cudowne" i oczywiście modne flambo - u Pani Oliwii.... B. polecam (1) Serdecznie polecam Panią Olivkę, przesympatyczna,fachowa fryzjerka :) Paula niestety odradzam (1) Słyszałam że pani Olivia robi cuda...niestety nie udało mi się do niej... Kasia odradzam !!! blond? coś poszło nie tak. (1) Szybka rozmowa o oczekiwaniach - farbujemy odrost na jasny blond, chłodny... zła i zawiedziona Odradzam (1) fryzjerka otrzymała instukcje dotyczące koloru - chłodny, jasny blond - dla... zła zdecydowanie ODRADZAM! (1) Miało być flambo z przejscia od brązu w blond wyszło zwykle flambo o okropnym... Kasia Nie polecam !!! (1) Przyszłam do salonu nałożyć kolor-zimny brąz, wyszła ciemna czekolada, która... Ola Niestetey średnio zadowolona (1) Byłam u p. Ani ( takiej niziutkiej). Niestety kolor miał być chłodno -... Hania polecam panią Anię:-) (1) W końcu znalazłam wspaniałą fryzjerkę i juz Jej nie zmienię. Świetnie... Natalia