Salon Fryzjerski

Fryzjerzy

Gdynia, Kielecka 105

POLECAM!!! (2) witam, miałam przyjemność być w tym salonie. Salon bardzo ładny, dziewczyny... Angelika Sz odradzam (1) Salon ładny panie tez sympatyczne lecz niestety panie doradzają co innego a... Sabi Odradzam (1) Jestem niezadowolona. Fryzjerka strasznie mnie obcięła!!!Nie zna się... Niezadowolona
pełen profesjonalizm!! (1) Pani Oliwia to fryzjerka, której szukałam od zawsze czyli taka, której mogę... Anka super (1) super.super.super.super.super.= super mm Zadowolona! (1) Byłam dzisiaj z Groupera. Sauna na włosy i strzyżenie super. Miła atmosfera,... Natalia dziewczyny górą (1) najlepsze fryzjerki w miescie,wystroj,kawka wszystko na 6,zadowola kazdego... Ania :)) (1) Skorzystałam z oferty grupon , jestem bardzo zadowolona , p. Ola która mnie... Martyna Grupon (1) A więc tak: salon bardzo ładny, Pani Ola bardzo ambitna i sympatyczna ale... grupon Salon jakich mało :) (1) Nie mam zwyczaju pisać opini bo uważam że każdy powinien się przekonać na... Marlena W. NIE POLECAM z dwóch powodów (7) panie zajete komórkami i słaba jakość usługi w stosunku do cen , które sa... anna porażka (1) jak już dokładnie nie potrafi nikt ostrzyc łysego faceta że muszę kończyć w... remiks DRUGIEGO TAKIEGO SALONU NIE ZNAJDZIECE :) (1) Chciała bym zakwestinować wszelie negatywne opinie na temat salonu oraz Pani... Monika nożyczkowa masakra (1) w życiu nie byłam tak fatalnie obcięta!!! poprosiłam o lekkie odświeżenie... ZROZPACZONA Porażka (2) Po przeczytaniu tylu pozytywnych opinii skusiłam się na wizytę, niestety to... Emi Strzyżenie z niespodzianką (1) Jestem posiadaczką wyjątkowo trudnych włosów i jak do tej pory tylko jedna... Charllotka Rewelacja (2) Rewelacja!!!!Polecam Na początku pozdrawiam Wszystkie Panie po 30stce... M.T. Najlepszy Salon Fryzjerski w Gdyni (1) Salon rewelacja!!!! jeśli ktoś wystawia negatywa to znaczy że jest zazdrosny... Agata M NIE POLECAM! (1) NIE POLECAM! POZA WYSTROJEM SALON POZOSTAWIA DUZO DO ZYCZENIA, MAM WRAZENIE... IZA bardzo zadowolona (1) Ja bylam u Pani Oliwi. Bardzo zadowolona jestem z fryzury ktora mi zrobila.... Kasia