Salon rewelacja!!!! jeśli ktoś wystawia negatywa to znaczy że jest zazdrosny bądź jest z konkurencji, mam olbrzymie doświadczenie z fryzjerami w Gdyni. Salon Oliwia jest bez konkurencyjny od jakiś dwóch lat chodzę do Kamili i Oliwi oby dwie Panie strzygą rewelacyjnie, za każdym razem moje włosy są piękne. Zaczęłam od fryzury na ślub aż po teraz gdy jestem po dekoloryzacji a moje włosy są w ogóle nie zniszczone wręcz przeciwnie błyszczące i mięciutkie a przy tym b. dobrze ścięte, nie muszę im poświęcać czasu bo same się okładają. Panie słuchają tego co klient chce i zawsze doskonale doradzą, w dodatku są przemiła,zajęły się nawet moim 5 miesięcznym dzieckiem podczas mojej 2 godzinnej wizyty. nie wspomnę już o tym że serwują dodatkowo pyszną kawę i herbatę, jak i również olbrzymi zakres zabiegów dla odbudowy włosa. Salon w całości jest piękny i zawsze czysty, a ceny no błagam w porównaniu z jakością oferowanych usług są b. niskie. Ja osobiście polecam salon każdemu i już na pewno nie skorzystam z innego fryzjera...