Jest mi przykro, że muszę napisać taką opinię, generalnie zawsze staram się znaleźć pozytywy każdej sytuacji i może tutaj też zacznę od +
Więc to co mogę pochwalić,to aparycja Pani fryzjerki oraz dobrze wykonany masaż głowy podczas mycia włosów.I to by było na tyle:(
Poprosiłam o koloryzację, miałam mieć położony ciepły brąz w odcieniu rudego, z jasnymi refleksami; dodam że zaznaczyłam aby nie były to broń Boże pasemka i nawet sama wybierałam kolor z palety - który Pani jednak zmieniła, aby wyszedł bardziej NATURALNIE!!!! No i miałam pełen eko kałużowo, brudny, brunatny brąz i na nim kiepsko wykonany balejaż blond, widocznym nawet na grzywce:( DRAMATE, zapłaciłam 215zł za coś, czego nie wyśniłam w najgorszych koszmarach i moja wizyta zakończyła się poprawką w innym Studiu Fryzjerskim, gdzie pomimo wielkich starań udało się tylko CZĘŚCIOWO odratować sytuację.
Teraz myślę, że nie powinnam zapłacić całej sumy, jednak byłam w takim szoku, ze wyszłam bez słowa w nadziei że może w dziennym świetle będzie wyglądało to inaczej:( niestety...
Przestrzegam wszystkich przed koloryzacją w tym zakładzie. Szkoda pieniążków, straconego czasu i efektu, z którym będziecie się jeszcze długo męczyli:(