NIESAMOWITE FORUM!
Musze Wam wyznac cos, o co jeszcze jakis czas temu bym siebie nie podejrzewala. Moj slub odbedzie sie 20 sierpnia w Sopocie, juz za 11 dni... Zaczelam tu zagladac w marcu, mieszkam poza Trojmiastem wiec forum wydalo mi sie potencjalnie dobrym zrodlem informacji na tematy slubno-weselne. I takim sie w pewnym sensie okazalo. Na poczatku bylam troche "przerazona" zargonem jakiego uzywaja tu niektore (jeszcze)panny typu: mezusie, raczusie, paznokietki (akrylowe/zelowe!! - nic o tym ani nie wiem ani sie nie dowiem) itp, i stwierdzilam ze to nie moj swiat. Poza tym jestem pewnie starsza od wiekszosci forumowiczek. Ale wracajac do tematu - to forum okazalo sie narkotykiem dnia codziennego - zagladam tu conajmniej raz na godzine i stwierdzam ze cos ze mna nie tak :) Przegladam nawet posty ktore mnie w ogole nie interesuja (np o dlugosci welonu, o zamku w Rzucewie, o "bardzo dobrym fotografie") i okazuja sie one niesamowite. Teraz to juz naprawde nie moge doczekac sie mojego slubu, bo mam nadzieje ze moze mi w koncu przejdzie ustawiczna ochota na zagladanie tutaj :) W kazdym razie dziekuje wszystkim za smieszne, glupie, ciekawe, zalosne, praktyczne, serdeczne, zlosliwe, pomocne i cyniczne wypowiedzi i rady. A wszystkim obecnym i przyszlym mezatkom zycze wszystkiego tego o czym na tym marzyly... :)