NOGI

Temat dostępny też na forum: Wesele
hmm slub pod koniec czrewca. co z nogami? butów jeszcze nie ma ale chyba kypie lekkie sandałki. suknia ecru. jakie byty kupic? i czy nalozyć ponczochy samonosne? jesli tak to w jakim kolorze? a jake wy letnie panny mlode rozwiazujecie problem nog?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NOGI

pończochy tak; sandałki jak dla mnie nie bardzo, bo jeśli będzie ciepło to paseczki mogą wpijać się w stopy. srednia przyjemność, prawda? ale z drugiej strony każde buty mogą mieć jakieś mankamenty. pozdrawiam, kika

No nic dziwinego ze sandałki raczej nie bo jak sie ma platfusa i grzyba to zostaja dla ciebie hodaki

masz dziwnie podobne wypowiedzi do wypowiedzi darii, czy to tylko zbieg okolicznosci, czy może jakaś hermafrodyta nam sie pojawiła (jak nie wiesz co to znaczy, a tak podejrzewam, to sprawdź w słowniku, jeśli masz, oczywiście; w co też wątpie)

a propos, to chodaki, jak widzisz, pisze się przez "ch"

Witam,
zapraszam na stronę z zaproszeniami ślubnymi: www.zaproszenia.vpc.pl
Są to oryginalne zaproszenia, ręcznie zdobione.
Zapraszam do obejrzenia na żywo:))
Jolanta Graban

Jolanta Graban napisał(a):

>,..,.><><><><><><><><><><><><><><><><><

pończochy samonośne KONIECZNIE.panna młoda musi być sexi.A o buty się nie martw.Jak ci będzie niewygodnie przygotuj sobie inne na zmianę.Ja prebrałam na klapki,a jak zaczeły spadać to tańczyłam na boso.Nie polecam,ale lepsze to niż pęcherze

do sandałków tez?? nie moge nigdzie kupic butow!!!!!!!!1

Ja wychodzę za mąż w sierpniu, ale już zakupiłam sobie buciki do sukni ślubnej. Kupiłam je na Gildi za 100 zł. Cena nie jest wygórowana a wybór dość spory. Moje mają zakryte palce i stopy i są z paskiem na kostce - tak mi doradziła pani w sklepie gdzie nabywałam sukienkę. Poza tym wiem, że buty można zamówić w sklepach z sukniami, można wybrać z katalogu (spory wybór), kosztują ok. 120-160 zł i z reguły są z atłasu, czas realizacji ok. 2 tyg. Pozdarwiam! OLA

Bardzo duży wybór butów jest w Centrum Handlowym we Wrzeszczu - a sklepik znajdziesz bez problemu - bo na wystawie przy samej szybie stoja biale buciki. Polecam - ja tam kupowałam - i byl taki wybor ze nie wiedzialam które kupić. Pozdrawiam.

Ja kupilam buty w Centrum "Alfa" na Kolobrzeskiej, u Ryłki. Potrzebowalam duzy rozmiar (40,5), troche sa niestety za szerokie z przodu, ale za to sa lekkie, ladne i delikatne. Wiele butow niestety mi sie nie podobalo, jakies ciezkie i kanciaste, no i plastikowo-gumowe, nieestetyczne. Rylko jest skorzany, polecam, jest jeszcze jakis wybor, ewentualnie realizuja zamowienia.

gosiu, powiedz mi jaka była cena tych bucików ryłki; ja bylam dzis w centrum handlowym we wrzeszczu -- tragedia ; jedyne buty do przyjęcia to były sandałki, a ja nie chcę sandałków(poza tym miały b. wysoki obcas).
chodzi mi o białe butki nie ecru. także bardzo cie proszę o podanie ceny twoich bucików i jak kształtowały się ceny u ryłki innych modeli

pozdrawiam, kika

UFFFFFFFFFFFFF JUZ KUPILAM!!!niestety(albo stety)mieszkam w Berlinie - ale bardzo polubilam wasz portal! dzieki za wszystkie odpowiedzi. i baaaaaaardzo goraca sciskam panny przyszle i juz mlode!hehehehe

Eliano, to nie jest "wasz" portal, ale "nasz" portal

pozdrawiam, kika

to raczej jest Twój

może masz rację, a w takim razie nie pisz więcej odpowiedzi, proszę

ty chyba nie zrozumiałeś(łas ) tego co napisałam do Eliany, przeczytaj jeszcze raz

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...