NOI pizza i wino

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 3C/U13-14

Tomasz - ocena (1) Fenomenalna kuchnia, przepyszne wina i przyjemna kameralna atmosfera.... Tomasz Andrzej - ocena (1) wszystko na plus Andrzej Monika B - ocena (1) Polecam, Każde zamówienie jest trafione w punkt . A zamawiamy dosyć często... Monika B
Katarzyna - ocena (1) Niemila obsługa,Pani puszysta w ciemnych włosach bardzo niemila,pyskata.Jesli... Katarzyna Małgorzata - ocena (1) wczoraj pizza burata ...miłe towarzystwo lampka wina i tiramisu....Kolejne... Małgorzata Jadwiga - ocena (1) Było super. Bardzo mila obsługa, jedzenie przepyszne i do tego jesienna... Jadwiga Aga - ocena (1) Ktoś kto oceniał i NOI umieścił na 14 miejscu oznacza jedno - nie zna się na... Aga Artur - opinia (2) Pizza znakomita, świeże, włoskie składniki. Rewelacyjna pizza miesiąca. Super... Artur Ja - ocena (1) Najlepsza z wszystkich gdanskich pizzeri!!! Ja Tomasz - ocena (1) Świetna pizza, najlepsza w Trójmieście. Tomasz Dariusz - ocena (1) wspaniala pizza Dariusz Asia - opinia (1) Pyszna pizza .polecam Asia Katarzyna - opinia (1) Polecam. Najlepsza restauracja Katarzyna angie - opinia (1) Zamawiałam w covidzie a teraz ciesze sie że mogę na miejscu :) świetna pizza... angie Zbigniew Wieczorek - opinia (1) Według mnie najlepsza pizza w Gdańsku Zbigniew Wieczorek M. - opinia (1) Przepyszne Dania i pizza . Bardzo miła obsługa . M. Angelika - opinia (1) Gorąco polecam, wyjątkowa pizza prawdziwe włoskie ciasto Angelika magda - opinia (1) Przemiła obsługa, wszystkie dania pyszne, bogate menu magda Stefan Niesiołek - opinia (1) Pizza z Noi to podróż zawsze się za szybko kończy. Stefan Niesiołek MS607 - opinia (1) Prawdziwa włoska pizza i pyszny deser. Rewelacyjne wino widać że się znają! MS607