adam77 - ocena (1) nordhome sp. z o.o. to firma, która zapewnia kompleksowe wsparcie na... adam77 Weronika - ocena (1) Świetne oraz indywidualne podejście do każdego problemu. Jestem wdzięczna, za... Weronika Marlena - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Nordhome. Wszystko przebiegło sprawnie i... Marlena
Julia W - ocena (1) Solidna firma zarządzająca. Obsługa finansowo-księgowa przejrzysta, a kontakt... Julia W Wiktoria Machol - ocena (1) Jestem zadowolona z uslugi zarzadzania nieruchomościami poniewaz szukam... Wiktoria Machol Anna - ocena (1) Serdecznie polecam. Rzetelna firma. Anna Wioleta K - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, indywidualne podejście do każdego. Wioleta K maria - ocena (1) polecam zawsze miły człowiek do pomocy który wszystko wytłumaczy mi maria Wiktoria - ocena (1) Polecam, wszystko poszło szybko i sprawnie Wiktoria Anna - ocena (1) Serdecznie polecam te firmę. Rzetelnie i uczciwe załatwienia spraw. Anna Wioleta D - ocena (1) Super obsługa, bardzo kompetentne osoby w doradztwie prawnym. Najlepsi jakich... Wioleta D marianka - ocena (1) polecam polecam polecam polecam polecam polecam polecam polecam polecam... marianka Patrycja - ocena (1) Korzystajac z uslug firmy bylam zadowolona . Widac profesjonalne podejscie do... Patrycja Karolina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z współpracy. Wszystkie sprawy są zawsze załatwiane... Karolina Piotr A S - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze wspolpracy z firmą nordhome. Sprawy finansowe są... Piotr A S Patryk - ocena (1) Profesjonalne zarządzanie nieruchomościami nordhome to firma, której mogę... Patryk ERIK J - ocena (1) Polecam nordhome sp. z o.o. profesjonalne podejście do zarządzania... ERIK J Wiktoria - ocena (1) Zdecydowanie polecam firmę nordhome jako zarządcę nieruchomości. Współpraca... Wiktoria Andrzej - ocena (1) Świetna i kompetentna oraz kompleksowa obsługa Andrzej Piotr - ocena (1) Współpraca z nordhome sp. z o.o. przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Dobry... Piotr