NPR

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Tak sie zastanawiam, jakie jest Wasze nastawienie do naturalnych metod planowanie rodziny, wlasnie konczymy kurs przedmalzenski i troche mnie to zainteressowalo. Znacie moze jakiegos dobrego ginekologa w 3miescie, ktory by popieral te metody?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NPR

Moje nastawienie jest pozytywne ;) Ale ginekologa niestety nie znam, mogę polecić jedynie zapoznanie się z książką "Sztuka naturalnego planowania rodziny" autorstwa J. i S. Kippleyów.
no i ze stroną www.npr.pl - mają tam też inne pozycje dotyczące NPR.

jeśli chodzi o lekarzy, to mogę podać dwie panie, które znają się na npr i nie traktują jak jakiegoś "dziwactwa".

lek. med. Aniela Samoć specjalista ginekolog-endokrynolog,gabinet ul. Rzeczypospolitej 11 w Gdańsku
Co do tej pani, to podobno dużo kasuje za wizytę :/ (130 zł). I nie jest zbyt miła, więc pomimo wiedzy którą podobno posiada, chyba jej nie polecam, chyba że komuś zależy mocno.

Zupełnie inne opinie słyszałam o Pani dr Elżbiecie Ostrowskiej - Ciskowskiej (tel 501-730-180).
Cytat z innego forum:
"Ja chodzę do ginekolog w Rumi. Poszłam do niej pierwszy raz jak byłam w ciąży bo słyszałam bardzo dobre opinie na jej temat i pokazałam jej moje zapiski i ona była zachwycona tym jak wszystko prowadzę.
Po ciąży zapytała tylko czy będę dalej stosowała NPR i oczywiście powiedziałam jej że tak. Otrzymałam parę wskazówek co i jak po porodzie. Sądzę ze zna się na metodach naturalnych i nastawienie tez ma do tego pozytywne. "

Za wizytę liczy sobie 60 zł + ewentualnie 20 zł cytologia

A co do mojego podejścia, to jestem za :) i mam zamiar stosować :)
Więcej przydatnych informacji na stronie www.npr.pl (szczególnie polecam forum - kopalnia wiedzy!)

Ja tez jestem jak najbardziej za i tylko taka metode zamierzam stosowac :)
ALe nie powiem za duzo na ten temat bo dopiero raczkuje w tej kwestii, jednak nie wyobrazam sobie stosowania antykoncepcji i pragnelam wyrazic moje poparcie :)

Dziekuje za namiary na pania doktor :)

Ja też, bo możliwe, że również skorzystam :D

też chodzę do tej Pani ale na tematy npr jeszcze z nią nie rozmawiałam także mogę tylko powiedzieć że jest dobrym lekarzem.

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...