Re: NPR
jeśli chodzi o lekarzy, to mogę podać dwie panie, które znają się na npr i nie traktują jak jakiegoś "dziwactwa".
lek. med. Aniela Samoć specjalista ginekolog-endokrynolog,gabinet ul. Rzeczypospolitej 11 w Gdańsku
Co do tej pani, to podobno dużo kasuje za wizytę :/ (130 zł). I nie jest zbyt miła, więc pomimo wiedzy którą podobno posiada, chyba jej nie polecam, chyba że komuś zależy mocno.
Zupełnie inne opinie słyszałam o Pani dr Elżbiecie Ostrowskiej - Ciskowskiej (tel 501-730-180).
Cytat z innego forum:
"Ja chodzę do ginekolog w Rumi. Poszłam do niej pierwszy raz jak byłam w ciąży bo słyszałam bardzo dobre opinie na jej temat i pokazałam jej moje zapiski i ona była zachwycona tym jak wszystko prowadzę.
Po ciąży zapytała tylko czy będę dalej stosowała NPR i oczywiście powiedziałam jej że tak. Otrzymałam parę wskazówek co i jak po porodzie. Sądzę ze zna się na metodach naturalnych i nastawienie tez ma do tego pozytywne. "
Za wizytę liczy sobie 60 zł + ewentualnie 20 zł cytologia
A co do mojego podejścia, to jestem za :) i mam zamiar stosować :)
Więcej przydatnych informacji na stronie www.npr.pl (szczególnie polecam forum - kopalnia wiedzy!)
0
0