Joanna Sobiech - ocena (1) Firma godna polecenia ! Od 12 lat regularnie korzystamy z usług firmy. Pan... Joanna Sobiech Karolina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej i sympatycznej obsługi.Dogodna... Karolina Karolina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej i sympatycznej obsługi.Dogodna... Karolina
Marcin Kosiński - ocena (1) Fachowa usługa. Problem który mieliśmy wydawał się dla nas kosmiczny a dla... Marcin Kosiński Joszka - opinia (1) Od wielu lat nie spotkałam się z tak fachową i uprzejmą obsługą Klienta. Pani... Joszka Wejherowo - opinia (1) Dobra diagnoza i naprawa na miejscu. Trzeba się wcześniej umawiać. Duża... Wejherowo Naprawa i konserwacja piecyka gazowego Junkers (1) Sprawa wyglądała beznadziejnie. Jednak pan Mateusz włożył serce w wykonaną... Wujek Franek Polecam (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Serwisanci jaki i biuro niezwykle uprzejme. Joanna kocioł gazowy Beretta (1) naprawa kotła gazowego beretta junior-terminowość i profesjonalność oraz... Anna Boruszewska-Sopot Uczciwie i tanio (1) Piec firmy Junkers ZW23KE/ZS23ke23 został naprawiony profesjonalnie i tanio.... Wiktor Czyli moze byc fachowy serwis! (1) Dlaczego to musi byc loteria ze trafisz na dobry serwis skoro to znana... alicja przegląd kotła i naprawa (1) Napiszę tak: piec dwu funkcyjny (junkers ZE) mam ponad 10 lat - pierwszy raz... girek Bardzo zadowolona klientka (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanego przeglądu jest tanio i solidnie. Gorąco... ania