Na Kaczke do Gospody!
Ostatnio bylem tutaj w pazdzierniku 2012 ze znajomymi zawsze przyciagal mnie niepowtarzalny smak potraw postanowilem wtedy zamowic kaczke ale niestety nie bylo podpytalem kelnerke ktora mnie oswiecila ze najlepiej ja zamowic bo jest wielu chetnych na ten rarytas idac sladem tej nauki zadzwonilem wczesniej aby zamowic kilka porcji i udalo sie wiec kilka dni temu zaprosilem znajomych z Norwegii na zamowiona wczesniej kaczke Bylo warto!!! naprawde dorownyala oslawionej kaczce ze "Zlotej Podkowy" gratuluje smaku Gospodawraca do dawnej swietnosci pierogi chyba tylko tutaj sa wlasnej robaty podobnie jak lazanki do rewelacyjnej grzybowej Chyba jako jeden z nielicznych lokali w Trojmiescie oferuje zarcie naprawde domowej robaty Owszem trzeba czasami poczekac ,ale warto czas oczekiwania skraca konsumpcja domowego smalcu naprawde innego niz te ze sklepu niby wiejskie zona zjadla schabowego z koscia ktorego nie uswiadczysz w trojmiescie ,a tam go maja!reasumujac serdecznie polecam moi norwescy koledzy rowniez !!!