co sie dzieje ??? (2) Jeszcze dwa miesiące temu kuchnia i dania były naprawdę świetne, w... Mateusz Tu podają przepyszne dania! (1) Byłam ponownie-jeśli coś się zmieniło, to na plus - naprawdę pyszne jedzenie,... kobieta dużo pracy (1) W dniu dzisiejszym byłam pierwszy raz, wystrój fajny a kelner genialny.... Aga
Powrót dobrej kuchni (1) Przez wiele lat była tam świetna restauracja, która miała ogromne wzięcie.... Ewa gospoda kaszubska (3) Jedzonko przepyszne, porcje ogromne i ceny przyzwoite -polecam bo warto tam... sabina Pyszności (1) Wyśmienite jedzonko, przemiła obsługa, świetny pan i pani co grają i... Patryk Polecam! (1) Pyszna polska kuchnia i miły klimat. Wystrój bardzo "kaszubski", świeży, z... Olko Smacznie (1) Smacznie, tradycyjnie, po polsku, porcje chłopskie, "nie śmierdzą malizną"... Michał wspaniały, cieplutki klimat (1) warto zajrzeć, jedzenie pyszne-jak ze wspomnień " u babci". Atmosfera bardzo... J. DZISIAJ BYLIŚMY NA IMPREZIE ZORGANIZOWANEJ!! (1) SUPER! Bardzo ładna Pani kelnerka, dotrzymywała cały czas czasu! bardzo dobre... Bartek Na Kaczke do Gospody! (1) Ostatnio bylem tutaj w pazdzierniku 2012 ze znajomymi zawsze przyciagal mnie... adam Gdzie się podziala dawna Gospoda (1) Nie wiem co się stało, czy może zmienił się wlaściciel, ale od lata... Ewa straszne (2) Byłem już kilkakrotnie gościem tej gospody ale niestety muszę stwierdzić, że... Bartosz Polecam :) (1) Byłam pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Miła atmosfera, obsługa... Oko komunia (1) Miałam okazję kilkakrotnie bywać na obiadku co prawda jak był inny właściciel... Malgorzata GOSPODA PO REWOLUCJI (1) REWELACYJNA ATMOSFERA SMALCZYK I POTRAWY PEŁNY ODJAZD KULINARNY. PIWKO... DRAŃ Marnie (1) Dwa tygodnie temu wybrałam się na obiad wraz z koleżanką do Gospody wszystko... Iwona Polecam wszystkim (1) Choc dzis byla moja pierwsza wizyta jestem pod duzym wrazeniem. Rodzinna... Monia Dno... (2) Strasznie zimna restauracja. Siedzielismy w kurtkach gdy podano nam niezbyt... Jaś Tak juz sie nie gotuje (1) Wpadalem czasami na rodzinny obiadek do "Gospody" szczegolnie po wizycie w... ADAM