Jedzenie masakra..... (1) Odwiedziłem Gospodę po kliku latach kiedyś byłem bardzo zadowolony ceny były... Arczibald Kiepsciutko... (1) Składając zamówienie poprosiłam o kotlet z bryndzą ku mojemu zdziwieniu... gerberki gotowanie DM - opinia (1) Składając zamówienie poprosiłam o kotlet z bryndzą – ku mojemu... gotowanie DM
Pizza - nigdy więcej (2) Nie polecam nikomu! Do zamówienia zachęciły mnie dobre ceny - ale na tym... Paulina niestety nie polecam (1) jedzenie pogorszylo sie ogromnie!!!!!!!!!!!!!!! zupa jeszcze jako tako, ale... Franek REWELACJA !!!!!!!!! (1) Z pełnym sumieniem POLECAM wizytę w Gospodzie. perekcyjna obsługa pomimo... Paula Mozna dobrze zjeść (3) Polecam wszystkim ten lokal , ktorzy znaja sie na kuchni.Mozna tam dobrze... Jola Swietna kuchnia,przemila obsluga,kapitalny nastroj (1) Polecam wszystkim smakoszom,szczegolnie przyjezdnym.Sopocianie ten lokal... Grazyna tragedia ... tragedia ... tragedia !!! (1) Krupnik nawet nie stał koło gęsiny. Gołąbki na lodzie ... (chyba) Ziemniaki... Jerzy Hermanowicz Nieudana impreza okolicznościowa (1) Byłem w tej restauracji na kameralnej imprezie z okazji ślubu (około 20... PZ Żenada! (4) Chcieliśmy z mężem zjeść porządny chłopski obiad. Kiedy przyszliśmy obsługa... Sylwia Nie polecam (1) Wraz z narzeczonym udaliśmy się na obiad w niedzielne po południe. Miejsce... Ruda uroczysty obiad rodzinny (1) Bardzo dziękujemy za stworzenie mi lej atmosfery . Mimo pewnych niedomówień... Teresa ruletka (1) Szanowni Państwo! Lubicie grać w ruletkę? To miejsce stworzone dla Was ,... odradzam POLECAM (1) Witam. Chciałabym wszystkim serdecznie polecić to miejsce. Czekamy z... Jacek i Hania Niestety coraz słabiej (2) Od kilku lat odwiedzamy tę knajpę. Z roku na rok niestety coraz rzadziej. Co... smakosz dosc sympatycznie (1) odwiedzilismy ta restauracje wraz ze znajomymi oraz dzieckiem.Po niedzielnym... Adrian z rodzina Dobrze (1) Kelnerki, pierwsza klasa. Zawsze miłe i nigdy nic nam nie zabrakło na stole.... SiN87 podziwiam (1) Po dłuzszym czasie odwiedzilem z rodzina wasza restauracje i bylem baaardzo... Adam dziwnie (1) Witam niedawno byłem na obiedzie w Chacie jedzonko dobre podane w bardzo... anonim