Rewelacja!!!! (1) Miła obsługa,bardzo duży wybór menu,czas oczekiwania na potrawy bardzo... Olik BARDZO MILE ZASKOCZENI :) (1) ODWIEDZILIŚMY Z MĘŻEM "CHATE CHŁOPSKĄ" PO RAZ PIERWSZY I ZOSTALIŚMY MILE... LUIZA&MAREK Wesele (1) Bardzo dziękuję Pani Manager oraz załodze, za profesjonalną obsługę nasze... K.K.
Podziękowanie (1) Serdecznie dziekuję personelowi za zorganizowanie uroczystości (na 90... EH sympatycznie (1) Polecam tą restaurację. Bardzo smaczne jedzenie, pierożki pycha :D Ostatnio... kasiorek121 polecam (1) dobre jedzonko, mila atmosferka , nam sie podoba, czekalismy na jedenie ale... kapsztad rewelacja:) (1) od jakiegos czasu miejscem na rodzinny obiad jest gospoda.Polecam... Gabi rozczarowanie (1) Wystrój zgodny z szyldem, ale we wnętrzu straszna tandeta, aż byłem... meeshoo warto odwiedzić (1) miła obsługa, smaczne jedzonko, przyjemna atmosfera. sabina Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolony z jedzenia w Chacie Chłopskiej poprostu rewelacja... Adi Polecam (1) Nic dodać nic ująć pełen wypas Sopociak byłam rozczarowana !!! (1) byłam rozczarowana że nasza "polska gościnność" zeszła na psy, na początku... gość POLECAM (1) Bardzo miła atmosfera (jedna uwaga, kelnerka powinna zapalić świecę na stole... Pamela