Podziękowanie
Serdecznie dziekuję personelowi za zorganizowanie uroczystości (na 90 osób!!!! ) w związku z pożegnaniem mojego Taty.Na uroczystość pogrzebową przyjechało mnóstwo gości, których zaprosiłam na poczęstunek do Gospody. WSZYSTO BYŁO REWELACYJNE- obiad,deser itd,czyli świetne jedzenie.Ale najważniejsza była atmosfera i klimat stworzony przez personel.Profesjonalni,zawsze uśmiechnięci, a należy wziąć pod uwagę liczbę moich gości.Kucharz przygotował pyszności( i to z dużym zapasem) w ilości nie zawsze spotykanej w restauracjach.Do dzisiaj w rodzinie i wśród znajomych mówi się o tym , jak tam było miło, jak wszystkim smakowało i jak było ładnie itp.Szczególne jednak , osobiste podziękowania składam Pani manager,która w tym tak trudnym dla mnie okresie,wykazała ogromne zrozumienie i nie tylko zdjęła z moich barków tę cześć związą z pogrzebem,ale stworzyła niepowtarzalną, rodzinną i absolutnie naturalną atmosferę.Do końca nie wiedziałam ilu osób moge się spodziewać - 50 ?, 70? , a tymczasem było aż 90 i doskonale nad tym zapanowała. Przepraszam Panią tylko, że piszę to dopiero po trzech miesiącach.