Przesyt wszystkich sopockich lokali podkusił mnie aby wyprawić właśnie w 3siostrach urodziny. Przed urodzinami nie miałam okazji odwiedzić tego miejsca-dokonałam decyzji na podstawie kilku opinii oraz komentarzy.. i absolutnie nie żałuję tej decyzji !! Panie w lokalu są miłe i bardzo uczynne - wszystkiego było pod dostatkiem! Klimat lokalu jest unikatowy a zarazem panuje w nim domowa atmosfera! Jestem raczej typem wybrednej klienteli.. a absolutnie nie mam się do czego przyczepić nawet do muzyki granej przez DJ'a. Od godziny 21.. Funk, Klasyczne przeboje trochę soul'u, house'a przyjemnego dla uszu, nie moglismy zejść z parkietu tak wszystkich porywała muzyka ! Jeżeli ktoś planuję wyprawić urodziny bądź jakieś wieksze spotkanie z przyjaciółmi polecam to miejsce w 100% !! Genialna muzyka, przesympatyczna obsługa, fajni ludzie w lokalu i super miejscówki na większa ilość osób ! Nie raz tam jeszcze zawitam ! :) POZDRAWIAM SERDECZNIE I DZIĘKUJĘ CAŁEJ ZAŁODZE Z 3SIÓSTR ZA TAK UDANE URODZINY ! :)