Magda - opinia (1) Bardzo polecam Naba House, pełen profesjonalizm, 100 % skuteczność, po raz... Magda Basia i Roman - opinia (1) Polecamy usługi Biura Pośrednictwa Naba House. Transakcja odbyła się... Basia i Roman Michał - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Byliśmy wręcz prowadzeni za rękę w... Michał
Monika - opinia (1) Chciałam podziękować za wspaniała i pełna profesjonalizmu współprace.Jestem w... Monika Roman z Kielc - opinia (1) Z przyjemnością mogę polecać usługi Biura Pośrednictwa Naba House. Dzięki... Roman z Kielc Asia z Wiesławm - opinia (1) Bardzo profesjonalna a przede wszystkim skuteczna współpraca przy sprzedaży... Asia z Wiesławm Robert B. - opinia (1) Dziewczyny Z Naba House w pełni zapracowały na swój sukces. Na tle Naba House... Robert B. Peter Martin - opinia (1) Very dynamic team, full of positive energy and passion. Always ready to... Peter Martin Krzysztof Sz. - opinia (1) Pełen profesjonalizm i świetna komunikacja. Jasne zasady współpracy i szybkie... Krzysztof Sz. Paweł Kardach - opinia (1) Profesjonalna obsługa, właścicielka, Pani Ewa bardzo kompetentna i rzeczowa... Paweł Kardach Agata - opinia (1) Pan Maciej Szałła bardzo mi pomógł przy najmie, miła obsługa, profesjonalne... Agata Marlena i Ryszard - opinia (1) Absolutnie profesjonalnie, z pełnym zaangażowaniem tak pracuje Naba House.... Marlena i Ryszard Paulina - opinia (1) Bardzo profesjonalna a przede wszytskim szybka i skuteczna współpraca przy... Paulina Kinga - opinia (1) Bardzo dziękujemy firmie Naba House za fachową pomoc w sprzedaży apartamentu.... Kinga Monika - opinia (1) Zdecydowanie polecam współpracę z biurem nieruchomości Naba House. Mieszkanie... Monika Agnieszka Jankowska-Szwed - opinia (1) Dziękujemy Pani Ewie i Pani Kasi za profesjonalną, efektywną i miłą... Agnieszka Jankowska-Szwed Wojtek - opinia (1) Polecam agencję Naba House o dużym profesjonalizmie, skuteczności działania... Wojtek Dominika - opinia (1) Zaangażowanie i skuteczność godna podziwu. Dominika Wadim - opinia (1) Podczas krótkich wakacji w Sopocie, znaleźliśmy kilka interesujących nas... Wadim Anetta - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Dorotą Zielińską i biurem nieruchomości... Anetta