Nabór do Policji

Cześć. Może mi ktoś powiedzieć jaki lekarz wystawi zaświadczenie że jestem gotowa do testu sprawnościowego. Interesuje mnie to żeby do soboty ten kwitek mieć. Nie mam za bardzo czasu iść do sportowego a tam 300 złotych śpiewają.
Byłam u rodzinnego na Mickiewicza ale odesłali mnie do medycyny sportowej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmm .. skoro masz plan na życie, polegający na służbie w policji, myślę, że powinnaś jednak zacząć dobrego psychiatry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Taa. Bez przesady. Poważnie pytam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po co nam policjant sierota, który nawet z kwitkiem ma problem...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tam kwitek...
Ja wiem jedno. Ludzie, którzy w danej materii zasłaniają się, tak zwanym brakiem czasu, zwyczajnie i po prostu maskują tym wyświechtanym frazesem własną niechęć, opór w stosunku do podjęcia danego działania czy wyzwania nieświadomie dając, uważnemu obserwatorowi dowód, iż ostatecznie nie jest ów potencjalne zadanie ich priorytetem.
Bzdety.
Czas jest zawsze.
Kwestia czego się chcę, a czego nie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie jestem leniwa. Mówię byłam u rodzinnego. Odesłał mnie do sportowego. Zanim sportowy by mi wystawił to by po ptakach było. Stąd pytam. Mieszkam od roku w Gdańsku i nie znam tutejszych lekarzy. Wy to najlepiej po najzwyklejszym pytaniu mnie wyśmiać.

Zadzwoniłem teraz do znajomego trenera personalnego, co to robi w pip oraz uczestniczy w pip różnych testach i kursach sprawnosciowych. Parę dni wstecz potrzebował taki kwit na kurs jogi. I rodzinny jemu wystawił. Powinien wystawić każdy jeden lekarz rodzinny. Dość niezrozumiala jest postawa tego doktora. Na pewno masz kompletne kończyny Sylwio???
;))))))

Spróbuj u innego. Na 90% załatwisz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No.
A słabość do kobiet w mundurze policyjnym mam ogromną.
Konkurować w tej skali mej słabości ma tylko kobieta na scigaczu.
:)
Zaś kobieta w mundurze policyjnym na scigaczu to Bóg.
:)

To ja już wolę policjantki na plaży nudystów. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

To trzeba mieć specjalne uprawnienia, żeby pozwolić komuś przystąpić do testów? Na Kaszubach to dr Taube Kielinska jest niezrównana przy wszelkich zaświadczeniach. Do Kczewa byś musiała podjechać autem albo Gryfem. Na 100% to nie wiem. Kierowałem do niej tylko ludzi, którym prawko się kończyło i byli bardzo zadowoleni, ale to zupełnie inna sprawa. Najlepiej zadzwonić i zapytać

Ten kwit to podkładka dla organizatora na wypadek gdyby kursantowi coś się stało podczas... no właśnie... to młode pokolenie teraz przez te internety to jakieś takie rachityczne i słabe, że glejtem trzeba się zabezpieczać.

Sylwia
jak już zostaniesz tą policjantką
pamiętaj że to ja Tobie dałem kciuka w górę :)

Re: Nabór do Policji

Do przychodni na Zaspie do sportowego. Ja do SG potrzebowałem, na NFZ wizytę czekałem 3 dni. Jak będziesz dzwonić to powiedz po co Ci takowy kwitek, szybciej Cię zapiszą.

Do sportowego czeka się kilka miesięcy.

Dzwoniłem w poniedziałek 22 lutego 2016, a na wizytę zapisali mnie na czwartek 25 lutego 2016. Wszystko na nfz.
Tylko na zaświadczeniu musi być słowo w słowo to co chce policja. U mnie w SG wywalili parę osób przed testami, bo mieli "zdolny do przystąpienia do testów sprawnościowych", zamiast "zdolny do ćwiczeń fizycznych"

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (725 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

GODZINA ŁASKI (8 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

Czy warto brać używany sprzęt pomiarowy na budowę? (3 odpowiedzi)

Potrzebuję sprzętu pomiarowego, ale mam ograniczony budżet. Ktoś zasugerował mi, że używany lub...