Nacjonaliści WON !!!

Nie bedzie mi łysy ,pijany z piwskiem w ręku paja mówił ,że jest patriota.On jest tylko i wyłącznie marginesem spólecznym.
Sami wychodowaliśmy tą swołocz a teraz musimy ich zneutralizować.
Precz z homofobią ,brakiem szacunku do osób o innych poglądach.
Niech zyje wolna Polska od nacjonalizmu i kregów ONR i innych faszystowskich organizacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: Nacjonaliści WON !!!

>Precz z (..) brakiem szacunku do osób o innych poglądach

Chyba z logicznym myśleniem u ciebie krucho (podobnie jak z ortografią), bo właśnie sam(-a) prezentujesz brak szacunku do osób o innych poglądach.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale moje poglądy nie niszczą nikogo.Nie burzą miast i nie usmiercają ludzi jak to ideologia nacjonalistyczo-faszystowska.
Czy wy nie widzicie do czego to może doprowadzić???
Nie życze tego polakom ale niech nie bedzie tak ,że znowu bedziemy żałowac ,że dalismy wyprowadzić sie w pole przez sfrutrowanych pajacy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Najpierw piszesz
> Sami wychodowaliśmy tą swołocz a teraz musimy ich zneutralizować.

A potem:
> moje poglądy nie niszczą nikogo

Możesz zatem objaśnić, co rozumiesz przez słowo "neutralizacja"?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jaka właściwie jest Twoja ideologia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jaką widzisz różnicę między tym " łysy ,pijany z piwskiem w ręku paja mówił ,że jest patriota.On jest tylko i wyłącznie marginesem spólecznym" a sobą? Mniej zioła, tefałenów i innej zarazy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jedna sprawa to że nacjonaliści też są w pewnym sensie w każdym kraju potrzebni i jako skrajna mniejszość jest to nawet zdrowe dla państwa,

a inna sprawa to to że jaki kraj tacy i nacjonaliści , skoro ci u szczytu władzy rozumem nie grzeszą to co wymagać od nacjonalistów ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...