Ci którzy dają negatywną opinię nie są obiektywni.. (2) Wszystko bez zastrzeżeń...tylko korzystać... alice Po prostu właściwa (1) Korzystam stale z tej myjki-rewelacja,czekając czasami w kolejce do mycia... mati Nie polecam (2) Byłam tam dziś po raz drugi i ostatni. Za pierwszym razem byłam średnio... Agnes
Tragedia (1) Beznadziejna jakość szamponów szczotki bez włosia twarde i brudne monety... Agata Jedyna taka myjnia (1) Jakość usług, pomoc ze strony obslugi, czystość na calym obiekcie na... Mariusz Arogancja, brak kultury i poszanowania dla klienta (1) Brak jakiejkolwiek kultury ze strony obsługi sposób zwracania się do klienta... Piotr CHAMSTWO, PAZERNOŚĆ I ZŁOŚLIWOŚĆ (3) Sama myjnia niczym nie zaskakuje. Zaskakuje natomiast sposób traktowania... Nie polecam beznadzieja (2) Krótki czas mycia, letnia woda zamiast cieplej, brak wosku a do tego jeszcze... bonzo Najlepsza jakość w mieście :):):) (2) Dla mnie najważniejsza jest jakość usług, zawsze dbam o auto a to tego jest... Rafał Takiej myjni brakowało! (1) W ubiegłą niedzielę miałam okazję zagościć na myjni i przyznam szczerze, że... Kasia Super polecam (1) Świetna myjnia bdb programy extra ze jest szczotka dokładnie myje i delikatne... martin