Osiedle Bursztynowe (1) Polecamy. Zarząd Wspólnoty Mieszkaniowej jednego z budynków na Osiedlu... zarząd Wspólnoty Mieszkaniowej odbiór mieszkania (1) Punktualnie, dokładnie, rzeczowo, profesjonalnie ks Polecam (1) Wszystko dokładnie sprawdzone. Pawel
POLECAM (1) usługa wykonana zgodnie z moimi oczekiwaniami, spokojnie i bez nerwów... IWONA POLECAM (1) Panowie z firmy dokonali u mnie badania budynku kamerą termowizyjną, pełen... Piotr Super (1) Jak dla mnie super, prowadził dla mnie nadzór nad budową domu. Jesteśmy... kaz73 Odbiór mieszkania (1) Skorzystaliśmy z Zoną z usług Pana Krzysztofa podczas odbioru mieszkania.... Sławek odbiór mieszkania (1) Rzetelne i profesjonalne wykonanie oceny technicznej mieszkania, bardzo dobry... LukaszD odbiór mieszkania od dewelopera (1) Dziś odbieraliśmy mieszkanie od dewelopera. Odbiór został przeprowadzony... Justyna Sporządzenie kosztorysu remontowego (1) Pan Krzysztof Wendt, to absolutny profesjonalista. Kosztorys dotyczył... Maria Topolska odbiór mieszkania od dewelopera (1) fachowe przeprowadzenie odbioru aw Solidnie (1) Dobra komunikacja, solidne wykonanie. Polecam. MkD odbiór mieszkania (1) Polecam Pana Krzysztofa do odbioru mieszkania. Przy odbiorze wszystko bardzo... gocha822 polecm (1) firma wykonywała u mnie nadzór archeologiczny w czasie budowy domu. Wszystko... M.Lewandowski Przegląd przedodbiorowy mieszkania (1) Dwoch panów bardzo konkretnych, szybko i dokładnie, sprawnie, szczegołowo.... Sławek Polecam (1) Polecam każdemu kto odbiera mieszkanie od dewelopera (i nie tylko). Panowie... Justyna Polecam (1) Mili ludzie, kompetentni, wiedzący co mają zrobić. Wykonali swoją pracę... Kasia Oby tak dalej :) (1) Polecam :) Jacu Polecam w 100% (1) Szczerze polecam usługi tej firmy. Ludzie bardzo konkretni i dokładni.... dana102 Profesjonalnie, skutecznie, bez zastrzeżeń. (1) Gorąco polecam usługi firmy Entelbud. Nie będę się rozpisywał i zachwycał na... Jarek