NAGIETEK

Sklepy zielarsko-medyczne

Gdańsk, Żwirki i Wigury 12

SUPER SKLEP ZIELASKI (1) Nigdy nie spotkałem się z tak profesjonalną obsługą. Przyszedłem do sklepu... Piotr Bezkonkurencyjny (1) Jedyny sklep w Gdańsku, który zainteresował się zapytaniem o konkretny... KaT zielarski z prawdziwego zdarzenia (1) bardzo miła, kompetentna obsługa, doskonały asortyment, przystępne ceny elfik
klient - opinia (1) profesjonalna obsluga, szeroki asortyment produktow, bardzo szybka realizacja... klient mikatamska - opinia (1) Horror vacui (patrz "sztuka" Wikipedia) jeśli chodzi o zaopatrzenie :),... mikatamska Nagietek (1) Oceniając sklep zielarsko-medyczny Nagietek kierowałam się zarówno jakością... Barbara polecam (1) Polecam ten sklep ze względu na szeroki asortyment i możliwośc zamówienia... Małgorzata Miczogen - opinia (1) Czymś co wyróżnia ten sklep to na pewno wyjątkowo kompetentna i przemiła pani... Miczogen polecam (2) Taki sklep w pobliżu to skarb. Gabriela gorąco polecam (1) Profesjonalna obsługa, duży wybór towaru przy niskich cenach. Polecam gorąco Marek zaspa gorąco polecam (1) polecam ten sklep, bogaty wybór ziół oraz innych specyfików , miła i zawsze... maja wiosna w Nagietku (1) Sklep usytuowany w dobrym miejscu, miła i fachowa obsługa, nawet wtedy, gdy... bs domus - opinia (1) Obsługa miła, sympatyczna, kompetentna oraz bardzo sprawna ! domus