Najgorsz szkoła jaką znam!!!

Witam tak beznadziejnej szkoły jak ta nie znam wo gule co piszą o sobie to same kłamstwa dzieci nawet nie mogą iść do toalety ! System oceniania jest beznadziejny i nie zrozumiały , ciężki do zrozumienia dla dorosłego a co dopiero dla ucznia!!! Kadra nauczycielska też jest źle dobrana nie potrafią zrozumieć że ktoś jest chory i obniżają sprawowanie za to że trzeba załatwić swoje potrzeby sanitarne, np. iść do toalety bo ma się chore nerki. Nie polecam tej szkoły. Zrezygnowałem z wysłania mojego dziecko po zobaczeniu co się dzieje w szkole w dniu otwartym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

Re: Najgorsz szkoła jaką znam!!!

A skąd Pan wie, że dzieci nie mogą iść do toalety? Jak widzę, Pańskie dziecko nie zostało posłane do tej szkoły. Sytuacja, z toaletą o której Pan powiedział jest kłamstwem. Jest to logiczne, że podczas lekcji uczeń nie wychodzi do toalety,ponieważ w tym momencie nauczyciel ponosi odpowiedzialność za niedopilnowanie ucznia, jeśli by się mu coś stało. W wypadku choroby nerek rodzic prosi o zaświadczenie lekarza i daje go wychowawcy i dziecko ma prawo wyjść do łazienki w trakcie lekcji.
A jedyne Pana zarzuty dla tej szkoły (toalety) uważa Pan, że ta szkoła jest najgorsza?
A jakieś inne argumenty?
System oceniania jest łatwy, jeśli się go chce zrozumieć. Uczniowie nie skarżą się na niego bardzo , po prostu jest to zmiana, co nie oznacza,że gorsza.
Z całym szacunkiem , ale mam nadzieję, że inni rodzice nie będą odrzucać oferty szkoły jedynie czytając komentarze użytkowników.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

No tak, u rodzica też ciężko z ortografią. Nie daleko pada jabłko od jabłoni.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

takich głupot jeszcze nie czytałam o tej szkole. to nie jest podstawówka, żeby zdrowe dziecko nie potrafiło wytrzymać 45 minut bez wyjścia do toalety. to chyba naturalne, że nauczyciel nie ma prawa wypuścić ucznia do toalety w trakcie lekcji. a jeśli dziecko jest chore, trzeba zawiadomić wychowawcę, a nie pisać negatywne opinie. co do ocen - jestem w tej szkole 3 rok, geniuszem nie trzeba być, żeby zrozumieć system oceniania. moi rodzice również nie mają z nim problemu. na pierwszy rzut oka może wygląda groźnie, ale wcale nie jest trudny do pojęcia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Da się zrozumieć ocenianie . I do łazienki nie można chodzić na lekcjach to noramlne .. -.- A P.Szajdziuk od matematyki wypuszcze do toalety. A wogóle przerwa jest do chodzenia do toalety.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0