Niesprawiedliwość i reżim dyrektorki (2) Kiedy pierwszy raz zobaczyłem dyrektorkę sprawiała wspaniale wrażenie. Potem... Szajbus Świetna szkoła (4) Wbrew opiniom niektórych szkoła jest naprawdę świetna. W tym roku podczas... xyz Jest fajnie (2) Już prawie wakacje i po roku oceniam, że szkoła jest fajna. Mi się podoba,... uczennica
Najgorsze Gimnazjum (3) Przeniosłem się do gimnazjum nr 16 i wgl wam nie polecam iść do 25 jak... Ja Nie polecam nikomu !!! zabrakło miejsca na plusy ... (4) Dzięki Ci Boże za to, że mnie już tam nie ma ! 30 miesięcy spędzonych w tej... kajdany zrzucone To było straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (4) Nauka w tej szkole jest mordęgą. Kadra wogle nie dobrana. Szkoła bardzo... Ja Bardzo serdecznie polecam! (6) Wbrew innym opiniom, system 20-tkowy jest bardzo dobry - nie widać różnicy... Filip takie tam (2) Szkoła jak szkola, chodzić się nie chce. ale trzeba nauczyciele są... ja Polecam wszystkim! (4) Poziom reprezentowany przez szkołę był od samego początku wysoki. Nauczyciele... Absolwentka Obiektywna opinia (1) Dokładnie wczoraj skończyłam tę szkołę i gdyby nie to, że zżyłam się z klasą... Lian Nie jest źle (2) Ogólnie jest naprawdę dobrze jednak niektórzy nauczyciele nie powinni mieć... Natalia wysoki poziom (1) Szkoła wymagająca, niestety trzeba się uczyć - bywa jednak często fajnie i... zaneta Pfff... Przereklamowana ! I to ma być szkoła ?! (1) Szkoła PRZEREKLAMOWANA ! Wszyscy zachwalają jaka to ona cudowna... ;-; Jak... Koleżanka Szkoła marzeń (1) Podczas wyboru gimnazjum miałam obiekcje. Widziałam wiele złych opinii, ktore... XYZ Zawiodłam się (1) Zawiodłam się na tym gimnazjum. Najgorsze są tu 2 rzeczy, system oceniania i... XYZ polecam (4) Witam mój syn własnie kończy edukację w klasie z wykładowym językiem... mariola Wyjątkowo nieudana szkoła (2) Nie będę dziś opisywać konkretnych zdarzeń ale gdy córka już opuści mury tej... Rodzic Polecam te szkołę każdemu kto chce się dostać do liceum, a potem na studia :) (1) Bardzo podoba mi się to jak podzielone są klasy - można dzięki temu... Bogna Najgorsz szkoła jaką znam!!! (5) Witam tak beznadziejnej szkoły jak ta nie znam wo gule co piszą o sobie to... Rodzic niedoszłego ucznia To nie szkoła tylko piekło (3) Ta szkoła zrujnowała mi życie . Chce o niej jak najszybciej zapomnieć . Całe... Anonim96