To było straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nauka w tej szkole jest mordęgą. Kadra wogle nie dobrana. Szkoła bardzo reklamuje się choć nie powinna, bo nie ma nic do zaoferowania. Zdecydowanie innym nie polecam. Nie popełniajcie tego błędu i nie wybierajcie tej szkoły!!! Szkoda zmarnowanych nerwów i lat szkolnych.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: To było straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pewnie nie chciało się uczyć co? Byłam na dniu otwartym - szkoła i kadra nauczycielska zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie. Łatwo kogoś obwiniać o swoje niepowodzenia ; jak idzie nie tak to szkoła niedobra, tak najprościej a nauczyciele się uwzięli na biednego ucznia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

A ty to w ogóle widać nic o życiu w tej szkole nie wiesz. Nic dziwnego, że zrobili na tobie dobre wrażenie, to było ustawione... Nauczyciele w tej szkole są naprawdę okrutni. Oczywiście są wyjątki, 2/3 osobowe...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie zgodzę się z Twoją opinią. Kadra nauczycielska jest jak najbardziej OK, nie spotkałam się jeszcze w tej szkole z kimś, kto nie umie uczyć, lub nie chce mu się rozwiązać problemu. Nauczycielom zależy na ocenach uczniów, nie zapominajcie, że z każdej osoby co roku muszą się starannie wyspowiadać!
W gronie nauczycielskim jest tylko jedno słabe ogniwo, a mianowicie nauczycielka WFu na literę S, ale i z nią da się dogadać jeśli ma się coś w głowie i zbyt dużo nie mówi. Dzięki Pani dyrektor szkoła jest świetnie wyremontowana, posiada dużo sponsorów i można by rzec, że jest to darmowa szkoła prywatna, gdyż wszelkie standardy szkół niepublicznych są zawarte w 25! Nie ukrywam, że dużym minusem tej szkoły jest młodzież tzw. 'Wrzeszcz Dolny", których iloraz inteligencji niestety nie przekroczył pewnej zaniżonej skali, lecz o dziwo jest tu mało 'dresiarni', jedna grupka licząca max. 7 osób na całą szkołę to wyczyn. Mimo wszystko, polecam!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4