MASAKRA 2 (4) Pani od religii nie dopuszcza do siebie myśli, że druga osoba nie jest... we~ Zaj***sta szkoła ; )) (11) Jestem obecnie w 1 klasie gimnazjum. xD Powiem wam że przed pujściem do tego... ; ) SUPER SZKOŁA!!! (3) Gorąco wszystkim polecam Gimnazjum nr 25. Nauczyciele uczą z pasją, mamy... Zadowolona uczennica klasy dwuję
tak (2) w tej szkole jest patologia- ale nie istnieje gimnazjum w którym nie ma.... kasia Polecam !!!! (1) Chodziłam do tej szkoły 3 lata i bardzo ją polecam . Nie jestem orłem w nauce... ;p Jest wspaniale! (1) Uczęszczałam do tej szkoły i jestem bardzo zadowolona. Poszłam do dobrego... Nela Super szkoła! (2) Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły. Uczęszczała do niej moja córka i... Pac123 dziwne ocenianie (4) Nie rozumiem pomysłu dyrekcji szkoły na zmianę oceniania uczniów. Aby dostać... Rodzic Było dobrze! (1) W tym roku skończyłam tą szkołę. Myślę, że nie popełniłam błędu, że tam... absolwentka Szkoła OK (1) Jestem rodzicem ucznia, który od tego roku szkolnego uczęszcza do Gimnazjum... Katarzyna bardzo dobra szkoła (1) jestem uczennicą 3 klasy w gimnazjum nr 25 w Gdańsku. jestem bardzo... uczennica gimnazjum nr 25 w gdań Szkoła (1) Jak jesteś dobrym uczniem idź do tej szkoły jak najbardziej jeśli nie to nie... grad Spoko Szkola..;d (1) Jest tam super i wgl. Polecam ! Popek goodna szkola !!! (1) bardzo polecam tę szkołę ponieważ atmosfera jest wspaniala, nauczyciele... LeSiU Szkola bardzo fajna. (1) chodzę do tej szkoły, i jestem w 1 klasie . Jestem zadowolona . Nauczyciele... ;]] Absolwent (klasa z rozszeżonym językiem angielskim) (1) Bardzo dobrze wspominam naukę w 25. Wszyscy nauczyciele dobrze mnie... Mateusz C. gdyby nie ta młodzież... (1) chodziłam do tej szkoły przez 3lata w tym czasie została pobita moja... ktosik