Najgorsza firma taxi w Gdyni

Temat dostępny też na forum: Neptun Taxi
City Taxi Gdynia to firma, która nie powinna istnieć - fatalna obsługa, chamskie zachowanie kierowców, zawyżone ceny za kursy. Trzeba również uważać bo okradają klientów jak widzą, że klient jest pod wpływem alkoholu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Najgorsza firma taxi w Gdyni

to prawda oszuści i złodzieje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nieprawda obsługują wiele firm w gdyni jak by było tak jak piszecie to zmienili by korporacje

Nappewno piszą to z BIS PLUS'a

Oni stosują wyżej wymienione metody
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

city taxi plus to to banda oszustów, którzy kroją klientów - stanowczo NIE POLECAM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

W każdej firmie pracują ludzie, a im ich więcej tym łatwiej trafić na oszusta, bo chyba nie wszyscy w tej firmie są oszustami? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: najlepsz firma taxuwkowa w Gadanisku

najlepsza firma taxi city plus neptun w Gdanisku lepsze korporacja ja jestem stalym klietem tej firmy dzpozytorki sa bardzo mila upszejme i zawsze jestem zadawlony stej firmy kierowcy sa bardzo upszejmi do klieta zawsze bede jedzil to korpracjol zawsze sa na czas ja sie zamawial taxuwke city plus neptun zawsze morzan liczysci na to fierme ja sta rfrlmal jadzdze od 2006 roku ja jestem bardzo zadoalony stej firmy
zadwlony placem to Firme city plus neptun jest lepszkl firmal niz taxi maedy w gdnyni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zlodzieje i oszusci. Nie polecam. Z
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

masz racje zlodieje do gdyni z lotnisa zaplacilem 200 a inna firma 100 i to w niedziele to sa oszusci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

w niedziele włączają 2 taryfę ( czyli tak jak byś jechał po 22:00 ). Jeżeli masz jakieś obiekcje to weź paragon, zadzwoń na Centrale i umów się z Zarządem Korporacji w celu wyjaśnienia zaistniałej ceny !!! Na pewno wyjaśnią i wytłumaczą twoje obawy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nowa Dąbrowa (4 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...