City Taxi Gdynia to firma, która nie powinna istnieć - fatalna obsługa, chamskie zachowanie kierowców, zawyżone ceny za kursy. Trzeba również uważać bo okradają klientów jak widzą, że klient jest pod wpływem alkoholu.
32
Re: Najgorsza firma taxi w Gdyni
~mariusz
(14 lat temu)
to prawda oszuści i złodzieje
22
~Marcin
(14 lat temu)
Nieprawda obsługują wiele firm w gdyni jak by było tak jak piszecie to zmienili by korporacje
Nappewno piszą to z BIS PLUS'a
Oni stosują wyżej wymienione metody
11
~dora
(14 lat temu)
city taxi plus to to banda oszustów, którzy kroją klientów - stanowczo NIE POLECAM
31
To_Patrycja
(12 lat temu)
W każdej firmie pracują ludzie, a im ich więcej tym łatwiej trafić na oszusta, bo chyba nie wszyscy w tej firmie są oszustami? :)
00
Re: najlepsz firma taxuwkowa w Gadanisku
~Krzysiu
(14 lat temu)
najlepsza firma taxi city plus neptun w Gdanisku lepsze korporacja ja jestem stalym klietem tej firmy dzpozytorki sa bardzo mila upszejme i zawsze jestem zadawlony stej firmy kierowcy sa bardzo upszejmi do klieta zawsze bede jedzil to korpracjol zawsze sa na czas ja sie zamawial taxuwke city plus neptun zawsze morzan liczysci na to fierme ja sta rfrlmal jadzdze od 2006 roku ja jestem bardzo zadoalony stej firmy
zadwlony placem to Firme city plus neptun jest lepszkl firmal niz taxi maedy w gdnyni
02
~Klient
(14 lat temu)
Zlodzieje i oszusci. Nie polecam. Z
10
~misia
(12 lat temu)
masz racje zlodieje do gdyni z lotnisa zaplacilem 200 a inna firma 100 i to w niedziele to sa oszusci
01
~Paulinka
(12 lat temu)
w niedziele włączają 2 taryfę ( czyli tak jak byś jechał po 22:00 ). Jeżeli masz jakieś obiekcje to weź paragon, zadzwoń na Centrale i umów się z Zarządem Korporacji w celu wyjaśnienia zaistniałej ceny !!! Na pewno wyjaśnią i wytłumaczą twoje obawy.