Neptun Taxi

Taxi Przewóz osób

Gdańsk, Wyzwolenia 9A

Cienki - ocena (1) Polecam z całym szacunkiem :) super bryki i panowie schludnie ubrani :) Cienki Vanessa - ocena (1) Bezkonkurencyjna korporacja, zawsze czysto, mozna sie dogadac co do... Vanessa Agnieszka - ocena (1) Wielkie podziękowania i ukłony dla kierowcy taksówki który dziś po godzinie 8... Agnieszka
Andrzej - ocena (1) Lubie Lubię porozmawiać w taksówce i z tymi kierowcami przynajmniej jest o... Andrzej Andi - opinia (1) Super obsługa i cena umiarkowana. Bardzo krótko czekałem na przyjazd Taxi. Andi Michał - opinia (1) Za kurs z Gdyni-Chylonii do AM Gdańsk zapłaciłem 77 zł. Po tygodniu wracając... Michał A. Durlik - opinia (1) Bardzo czysto, schludnie ubrany kierowca no i zabezpieczenie przed kontaktem... A. Durlik Magda - opinia (1) Kiedyś zamawiałam tańsze taksówki, ale odkąd pojechałam z Neptunem, tak... Magda Jacek - opinia (2) Dziękuję za pomoc przy holowaniu auta, za 1/3 lawety dowiozłem auto do... Jacek Krystian - opinia (2) Mój pierwszy i ostatni przejazd z tej korporacji.Cena końcowa do zaplaty... Krystian Wojtek - opinia (2) Jak zawsze niezawodni i z każdym kierowcą idzie się dogadać. Normalne ceny... Wojtek Kamil - opinia (1) Zazwyczaj nie biorę aut z postoju, jednak akurat się spieszyłem. Niby... Kamil Asia - opinia (2) Taxi nr.10 najlepsza w Trójmieście!! Polecam!!! Asia michał podolski - opinia (1) Panowie prezentuja wysoki poziom wzgledem konkurencyjnych firm. Jestem... michał podolski 108,40 zł z Oliwy na Karwiny (3) Wracaliśmy w nocy z urodzin w 5 osób - trasa z paragonu 15,7 km. Pod domem... Kobieta Świetny komfort (1) Często korzystam z ich usług są zawsze na czas i nigdy mnie nie zawiedli,... Piotr Mazur Polecam (1) Bardzo miły kierowca, nowe, przestronne, czyste autko:) Krótki czas... Madzik Nie polecam! (1) Wziąłem Neptuna z pod lotniska. Poinformowałem kierowcę, że będę płacił... Underwood Brak świeżości (1) Niestety ale ceny odbiegają daleko od konkurencji. Obsługa to tragedia:... Sebastian Anna (1) Polecam ,miło szybko i sprawnie jak już kozystać z taxi to z ta firma Anna