Neptun Taxi

Taxi Przewóz osób

Gdańsk, Wyzwolenia 9A

Celina - ocena (1) Z Neptunem jeżdżę już od dłuższego czasu ,nigdy się nie zawiodłam zawsze na... Celina Anna - ocena (1) Zawsze na czas czyste samochody w porządku kierowcy Anna Janusz - ocena (2) Wszystko w porządku, czyste auto , normalne pieniądze i Polak za kółkiem a... Janusz
Klient - ocena (1) Super obsługa i standard na wysokim poziomie Klient Katarzyna - ocena (1) W poniedziałek 16 lutego 2026 roku na lotnisku wsiadłem do taksówki o numerze... Katarzyna Pleksi - ocena (2) Punktualnie i szybko, ceny zawsze takie same bez żadnych algorytmów. Czy zima... Pleksi Kasia - ocena (2) Super kierowcy, w szczególności Pani o numerze 353. Pomogła mojej babci... Kasia zadowolony - ocena (2) W dzisiejszych czasach trudno już o profesjonalizm. Ale ta właśnie firma... zadowolony Antoni - ocena (2) Jak taxi to tylko Neptun Taxi od lat zawsze niezawodni .czy do szpitala czy... Antoni Robert - ocena (2) Tylko Neptun taxi, zawsze na czas, dobre ceny Robert Grzegorz - ocena (2) Szczerze najlepsza korporacja w Trójmieście, punktualni , kulturalni .... Grzegorz Tomasz - ocena (2) Zawsze na czas. Polecam Tomasz Czarek - ocena (2) Zawsze na czas i zawsze profesjonalnie. Samochody czyste i zadbane. Jeśli... Czarek Pawel - ocena (2) Swietna korporacja,zawsze na czas,pelny profezjonalizm Pawel Kinia - ocena (2) Polecam, pełen profesjonalizm Kinia Jacek Z - ocena (2) Zawsze na czas myślę że to jest najlepsza korporacja Taxi w Gdan̈sku polecam Jacek Z Kasia - ocena (2) Korzystałam z Neptun Taxi kilkukrotnie i za każdym razem byłam bardzo... Kasia Robert - ocena (1) Czysto miło bezpiecznie . Robert Klient - ocena (1) Wszystko ok sprawnie i czysto Klient zadowolony - ocena (1) Na dzień dzisiejszy, praktycznie jedyna firma o charakterze tradycyjnym, na... zadowolony