Neptun Taxi

Taxi Przewóz osób

Gdańsk, Wyzwolenia 9A

taka sytuacja (1) Środek nocy, a mi w krzakach stanął samochód. Nie znałam dokładnego adresu,... Ola to jakiś żart... (1) NIE POLECAM. Na zamówioną taksówkę czekałem ponad 25 minut. Powód? Poprzedni... Mikołaj szybko sprawnie komfortowo (1) Super taxi polecam morda
Pełne zaufanie dla tej firmy!!! (1) Jeżdżę z tą firmą od niedawna. Po kilku sytuacjach związanych z kursami z... Joanna droga firma (2) Jadąc z przymorza do akademii medycznej zaplacilam 23 zł przy znizce 20% od... dytka masakra (1) Kierowca zachowuje się jak gdyby pracowal za kare, mrukowaty, niegrzeczny.... jacek Polecam !!! (1) Punktualność , Miła obsługa , Tanio , Solidnie ,POLECAM Pasażerka Bardzo dobra firma (1) Jechaliśmy ostatnio z Panem nową mazdą,oby więcej takich samochodów w... Stały klient Czuję się oszukana (1) przy znizce na karte gdzie jezdze naprawde duzo taxi neptun mam karte ,az mi... zawiedziona profeska (2) Szybko, tanio i na skróty. I jeszcze kartą można. jack Pozostawione rzeczy w taksówce NEPTUN TAXI Gdańsk (1) 1.01.2015 kurs ze szpitala do domu. 1. kierowca bardzo niemiły; .2... Mirosław gbur (2) uwaga na kierowcę nr. boczny 474 to gbur ,jakość jego usługi była na poziomie... klient szybko bezpiecznie (1) Szybka fachowa obsługa tylko panie które odbierają telefon przy zamówieniu... stała klientka szybko i profesjonalnie (1) Szybkie przyjazdy, miła i sympatyczna obsługa ,czyste auta i tak powinno być... Wojtek Jasia - opinia (1) Nie po raz pierwszy a wlasciwie tylko korzystamy z usług firmy jednak obsluga... Jasia Kiepska korporacja (1) Zaleta korzystania z ich taksówek jest tylko jedna. Mają najwięcej pojazdów w... Redaktor Broda NEPTUN TAXI (1) W niedzielę byłem pozytywnie zaskoczony jakością obsługi przez korporacje... Amicitia Dziekuje dyspozytorce ktora miala dyzur w noc sylwestrowa (1) Dziekuje za pomoc w odszukaniu mojej corki Pauliny i bezpieczne dostarczenie... aniela uczciwie taxi NEPTUN (2) Z usług tej korporacji korzystam głównie w nocy.Nie zdarzyło mi się,żeby... Kaśka Najlepsza firma w Gdańsku (2) Krótki czas oczekiwania na taksówkę (3 min), czyste, zadbane i komfortowe... olek