Neptun Taxi

Taxi Przewóz osób

Gdańsk, Wyzwolenia 9A

Tragedia (1) Najgorsza korporacja w Trójmieście. Kierowcy nieuprzejmi, szczególnie grupa z... mlyn Najgorsza firma taxi w Gdyni (9) City Taxi Gdynia to firma, która nie powinna istnieć - fatalna obsługa,... tomek skandaliczne zachowania taksówkarza nr 387 (1) 22.05.2012 godzina około 7:20 Taksówkarz City Plus Neptun Taxi prowadzący... kierowca
Nieprofesjonalna (1) Firma dobra choć niestety całóściową ocenę psuje poziom osób przyjmujacych... makula dobra firma (2) wielokrotnie korzystałam z usług tej firmy i za każdym razem byłam... jadwiga polecam! (1) bardzo dobra korporacja, nie raz korzystałem z ich usług, zawsze na czas,... KLIENT NIE POLECAM OPYSZALI ZAROZUMIALI (5) NIKOMU NIE POLECAM BANDA OSZÓSTÓW JECHAŁEM Z WRZESZCZA DO SOPOTU O 21:30 TO... MARIO Zawiodłem się na kursie z lotniska (2) Wróciłem z 2 tyg. pobytu z rodziną za granicą. Po wylądowaniu w Rębiechowie i... MK Wiele razy korzystałam z usług (3) Wiele razy korzystałam z usług Neptun Taxi, ale po raz pierwszy zszokowała... Franciszka zawyżony koszt usługi (4) dnia 11 listopada 09 korzystałam z taksówki CITY Plus taxi. Za kurs z... Ludwika Jestem oburzona (3) Regularnie korzystałam z usług firmy. Dziś kiedy rano jak zwykle zamówiłam... Monika wszystko OK (1) polecam pasażer najdroższa firma (2) Przekonałam się że nie należy korzystać z usług tej firmy wsiadając na... Dziunia Szybko i sprawnie (1) Też jechałem z lotniska do domu, a wyższa cena była dlatego że wszystkie... Jacek Polecam. (2) Miłe Panie przyjmujące zlecenia,punktualni kierowcy i do tego atrakcyjne... Carlilly