Najgorsza randka wszechczasów

A więc idą walentynki, więc przekornie przypomniała mi się jedna jedyna internetowa randka na jaką odważyłam się wybrać. Za co do tej pory pokornie żałuję. Było to tak ekstremalne przeżycie że jak to wspominam to nie wiem czy śmiać się czy płatać ... heh, pewnie jestem sama sobie winna ale wyobraźcie sobie randkę z Kononowiczem. Tak, to była moja randka :(
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo ja wiem....
Mnie pejcz raczej by odstraszył bo albo to fan Greya, co było swojego czasu modne, albo dewiant (ale znając Lucka to zapewniam że nie, chyba że sam się zdemaskuje :)
Co do dań, to i burgery w reklamach wyglądają zachęcająco a na żywo to wiadomo :P można poczuć się rozczarowanym

>no bo fotka pejcza prowokuje i intryguje...

Niczym spotkanie z Korwinem:p

> miałam zdjęcia najładniejszych dań jakie wydałam w ostatnim czasie, działało podobnie ;)

Przez żołądek...;)

>no właśnie miałam 1 zdjęcie portretowe

Pewnie w bieliźnie, jak na forum?:p
A potem taki jeden pisze, że jesteś demonem seksu:d

chętnie

znam, cudna jest ;)
jest jeszcze jeden spoko kanał o relacjach d-m ale to może w prywatnej wiadomości ci podeślę ;)

jest na YT taki fajny program Anna Szlęzak
takie mini poradniki z humorem
fajnie się ogląda

no oczywiście, jeszcze ktoś mógłby pomyśleć, że jestem ładna czy coś...a tak to podejrzliwość bierze górę i się ostrożnie podchodzi ;)

no właśnie podejrzane :p

no właśnie miałam 1 zdjęcie portretowe i ze 4 zdjęcia żarcia ;)

czyli jednak nie twarz :p

no bo fotka pejcza prowokuje i intryguje...w głowie kobiety rodzi się obraz silnego, dominującego samca ;) i jest się o co zaczepić w rozmowie ;)
ja zamiast pejcza miałam zdjęcia najładniejszych dań jakie wydałam w ostatnim czasie, działało podobnie ;)

A propos

Salam Alejkum Art :)
Co ciekawe w sprawie fotki pejcza, to zauważyłem spory odzew ze strony skromnych, nie wyzywających kobiet. Co mnie z resztą ucieszyło, ale jak już wcześniej napisałem, sytuacja się zmieniła i konto dezaktywowałem. Za to sam zamysł fotki pejcza, nie był niczym związany z karą bezpośrednią, ale to już bardziej schodzi na indywidualne tematy damsko męskie ;-)

-Z czasem zauważasz że lubisz coś innego

Wg mnie dzień w dzień coś takiego się zauważa, ale może ja mam napad rozkwitu wieku średniego :D Nie wiem, nie wykluczam, nie zaprzeczam, ale mam nadzieję że się dowiem ;-)

'Minęło wiele wieków, a nic się nie zmieniło:d'

Dobrze to i źle :D Dlaczego dobrze, to wiemy ;-) Dlaczego źle? Chyba musiałbym tutaj coś drobnym druczkiem napisać, nieczytelnym dla nikogo, nawet dla mnie jako autora druczku. Z biegiem czasu zauważyłem, że powtarzalność która odbywa się w pokoleniach ma takie odzwierciedlenie na nas, że jesteśmy w każdej chwili gotowi w nią wskoczyć. Zmienia się jedynie technologia i instrument, ale tak na prawdę nic się nie zmienia w schematach i wszystko gra po staremu, czyli muzyka, klimat, samoocena, dragi, alkohol. Ognisko na plaży zawsze będzie takie same, jak spontaniczna kąpiel w morzu w sierpniu teraz czy 15 lat temu. Krótko mówiąc, instynkty i zachowanie adekwatne do sytuacji niczym się nie różni, jedyne co się różni, to jak słusznie zauważył Anty, to krótkowzroczność na apkach na zasadzie selekcji pierwszej foty.

Ooo, jak to mówią człowiek z górą się nie zejdzie a z Mahometem tak;) Myślałem że Cię na zawsze gdzieś wciągnęło.
"Dodałem też jako jedno ze zdjęć fotkę pejcza "Tzn obietnica kary przyciągnęła więcej ciekawych?;D Taki paradoks, im bardziej przywiązujemy wagę do przyjemności jako głównego celu, tym mniej przyjemności uzyskujemy:)
"oznajmiła mi, że jej narzeczony o nas wie "? A może to skutek tego że życie we dwoje czasem rozczarowuje. Z czasem zauważasz że lubisz coś innego, wolisz pobyć sam albo z kolegami, inaczej oceniasz pewne rzeczy. Co było kiedyś nie do pomyślenia w układzie damsko męskim stopniowo staje się coraz bardziej powszechne, ale wyobrażam sobie zaskoczenie :D

.

Cześć Kocio, cześć Anty :-)

Jakoś tak nastało, żem się zwyczajnie stęskił a zapomniane hasło przyśniło mi się dzisiaj w popołudniowej niedzielnej drzemce i sobie pomyślałem, a zologuję się.. zobaczę czy ktoś tam jeszcze zagląda z kim można sobie podogryzać i powymieniać mądrości :D
Fajnie, że jesteście aktywni i na serio miło czytać treści, które nie wymagają nicków a pamięta się charakter sprzed kilku lat. Pierwsza klasa i tego mi było trzeba chyba na obecnym etapie. Aż się napiłem, chociaż nie piję :D

Ooo mój boże, Lucek to naprawdę ty? po prostu niewiarygodne

>Dzień dobry bardzo Wszystkim :-))

Cześć:)
Dawno nie widziałem tego nicka;)

> pomyślałem sobie - no madafaka, tak być nie będzie i w polu o sobie, czy dodaj coś... jakoś tak, zwyczajnie napisałem

Dla mnie tamtejsze 500 znaków było wymagającym wyzwaniem. Nawet konkurencyjna aplikacja, co miała 2000 znaków wymagała ucięcia tego i owego.
A potem zobaczyłem kilka osób używających tej pierwszej aplikacji: obie płcie przerzucały profile z prędkością dwóch na sekundę, oglądali tylko pierwsze zdjęcie, nie obniżali ekranu na opis, kobiety 97% odrzucały, faceci 97% akceptowali. Minęło wiele wieków, a nic się nie zmieniło:d
Ale prócz pierwotnych instynktów czasem można zaobserwować oznaki cywilizacyjnego przełomu - pismo obrazkowe; najczęściej obrazek przedstawiający kieliszek wina

Dzień dobry bardzo Wszystkim :-))

Anty napisał:
"Choć jednocześnie muszę przyznać, że większość kobiet na tym portalu twierdzi, że szuka czegoś innego niż seks, a ich profile sugerują, że szukają wyłącznie seksu (sugestywne fotki i zero opisów). "

Podpisuję się pod tym, co zaobserwowałeś obiema ręcami;-) Pamiętam, jak sam miałem tam przez krótki czas profil i starałem na początku się wtopić w otoczenie, po czym po chyba dwóch dniach obserwacji, pomyślałem sobie - no madafaka, tak być nie będzie i w polu o sobie, czy dodaj coś... jakoś tak, zwyczajnie napisałem "Tak, szukam przygód, zabawy i wspomnień i się tego nie wstydzę" Dodałem też jako jedno ze zdjęć fotkę pejcza :D Ciekawe, bo odzew po tym wzrósł, ale się złożyło nomen omen, że ja skasowałem konto kilka dni później.

Odnośnie do najgorszej randki w życiu.. Pamiętam dwie. Pierwsza z moją byłą żoną (bo zwyczajnie się odbyć nie powinna) i druga, ale cofając się wcześniej, kiedy byłem o połowę młodszy, Pani (wspaniała i mamy kontakt do dzisiaj), po dwudniowej randce oznajmiła mi, że jej narzeczony o nas wie :D Pytam jaki narzeczony?? A ona na to, a jaki Ty przejazdem z Częstochowy?? :D

Achhhhhh, kiedyś to można było znaleźć więcej humoru w innych, chociaż wierzę, że te czasy wracają, zwłaszcza kiedy spotykam się z młodszym pokoleniem 25+ i patrząc z perspektywy i z wewnątrz, nic się nie zmienia.

To ja polecam coś ciut podobnego, świetna polska komedia Łukasza Palkowskiego „Woja żeńsko-męska”
naprawdę daje do myślenia

Inne tematy z forum

wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. (10 odpowiedzi)

K.....a, wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. Całe dzieciństwo mieliśmy psy, jedne były...

Biały związek (9 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...

Miłość a poligamia (czyt. wierność) (102 odpowiedzi)

Tyle się tu pisze o miłości, jej definicji, ulotności, cudowności, itd. Co sądzicie w takim razie...