Najgorszy klub w Gdańsku! Chamstwo i prostactwo!
Moja opinia jest potwierdzona wieloma sytuacjami. Nie były to jednorazowe sytuacje. Menager klubu to ofiara losu, selekcjonerki to prostackie lale, które krzyczą na gości, wymyślają chore zasady wejścia do klubu. Ja będąc w tym klubie byłam przerażona ich niskim poziomem kultury. Ten nie wejdzie bo ma krótki rękaw, ten nie wejdzie bo ma tatuaż, ten nie wejdzie bo ma nie taki wzór na bluzce. Chore, chore, chore! Szatniarz depczący po kurtkach gości, a co na to menager i selekcjonerka? Urządzili sobie świetną zabawę z tego, że goście stoją na dworze i marzną. Obrażają ich...a kurtki wiadomo gdzie...pod nogami szatniarza...brudne od tego co było pod podeszwą szatniarza. Zero przeprosin za zamieszanie. Oszustwa na drinkach. Wiele razy zostawiałam negatywne komentarze i zostały wykasowane. Wszyscy dookoła narzekali na klub i na chamstwo które tam jest(nie pierwszy raz) więc to jakaś ściema, że klub ma taką ocenę. Zamiast kasować negatywne komentarze weźcie się do roboty ! Zmieńcie personel... robią z siebie bogów...a tak na prawdę drodzy koledzy szatniarze, selekcjonerki i bramkarze...po za klubem jesteście dosłownie nikim, niedouki.... :-) Serdecznie nie pozdrawiam.