Najgorzej wydaje pieniądze w życiu
Najgorzej wydane pieniądze w moim życiu, podczas jazd niczego się nie nauczyłam, jedynie zalążek kierowania samochodem osobowym uzyskałam na jazdach z panią Kasią i Anetą na tym koniec... Kierownik całego ośrodka jest okropnie chaotyczny, zapomina o tym, że sam przekłada nam jazdy, po czym nieraz zdarzyło się, że stałam i czekałam na instruktora, który nawet nie wiedział, że ma ze mną lekcje. Podczas mojego kursu także zdarzyło mi się specjalnie zwalniać z pracy, żeby dotrzeć na godziny jazd, które zaproponował p.Michał i niestety samochód "L" którą miałam jeździć nawet nie ruszył z miejsca :) i to nie ze względu na brak moich umiejętności a z takiego, że po prostu padł akumulator. Podczas lekcji każdy instruktor inaczej tłumaczył chociażby podstawowe kwestię dlatego też wiele rzeczy zostało przeze mnie niezapamiętanych, fakt też taki, że nie podpisujemy żadnych list obecności i jedynym dowodem na to, że jeździliśmy jest jedna kartka A4 z podpisami instruktorów klaruje ten ośrodek jako po prostu nieprofesjonalny. Moja opinia jest jak najbardziej NEGATYWNA i nie polecam nikomu, jeżeli już to przed rozpoczęciem kursu dodajcie ze chcecie jeździć jedynie z p.Kasią lub p.Anetą.