Swój kurs ukończyłam niedawno, jestem świeżo upieczonym kierowcą - egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem... Wiem, że mogłoby to wyglądać inaczej, gdybym nie trafiła akurat do tej Szkoły Jazdy. Miałam ogromne szczęście trafiając na takich dobrych ludzi, którzy do swojej pracy podchodzą w najlepszy możliwy sposób, czyniąc to, co robią swoją pasją. Dziękuję serdecznie Dariuszowi Grydyk, który wszystkiego mnie od podstaw nauczył - za olbrzymią wiedzę i cierpliwość w tych troszkę trudniejszych momentach.. To właśnie jego spokój i opanowanie pozwałały mi brnąć przez wszystkie spotkanie, czego w końcu sama się powoli uczyłam... Polecam także świetnego instruktora - Adama Jędrzejewskiego. Na każdej jeździe uczyłam się nowych rzeczy, nowych kruczków, nowych trików... Całą Gdynię zwiedziłam chyba wzdłuż i wszerz, co zapunktowało na egzaminie. Adam jest profesjonalistą samym w sobie,do tego nie tylko cierpliwym i wesołym, dzięki czemu jazda z nim nie była wcale stresująca, a tylko przyjemna. Ogromnie mu dziękuję, bo to On uwierzył we mnie bardziej niż ja sama potrafiłam w siebie uwierzyć. Całej ELKA SCHOOL wielkie dzięki! Szkoda, że to już koniec...