w Pracowni Malarstwa i Grafiki jestem od niedawna, a już się w niej zakochałam!
Byłam już w 4 różnych pracowniach (Atelier Bielenik, Kuźnia Talentów, Akademia Talentów i jeszcze jedna pracownia w Sopocie), jednak PMiG jest absolutnie najlepsza!
Najbardziej wyjątkowa jest atmosfera-zazwyczaj stanie kilka godzin przy sztaludze potrafi bardzo zniechęcić do sztuki-tutaj jednak zajęciom towarzyszy śmiech i każdy czuje się jak w domu.
Drugim, co zwraca uwagę jest pasja i profesjonalizm prowadzących, łatwo zauważalne doświadczenie i nadzwyczajne poczucie humoru, estetyki, a także kreatywność (wystarczy spojrzeć na prace malarskie Ani lub poprojektować chwilę z Pawłem)
Sama pracownia w swej delikatnej prostocie, jednak z artystyczną nutą sprawia, że przebywanie w niej dłuższy czas nie jest dyskomfortem i sprzyja wenie artystycznej
Ostatnim ważnym elementem są bardzo atrakcyjne ceny-chodząc na większą ilość zajęć płaci się mniej (dużo mniej!), z czym nie spotkałam się w żadnej dotychczasowej pracowni
Naprawdę świetne miejsce, prowadzone przez wspaniałych ludzi, godne polecenia początkującym i zaawansowanym :)