Najlepsza restauracja w Polsce

Byliśmy dziś na kolacji. Zamówiliśmy Małże Św Jakuba i Krewetki. Oba dania wyśmienite i warte polecenia. Stek z polędwicy wołowej pierwszej jakości a Jagnięcina idealnie wysmażona,rozpływała się w ustach. Desery czyli ciastko czekoladowe z płynnym środkiem i morele pod kruszonką warte swojej ceny, Obsługa bardzo miła i zainteresowana klientem. Fajnie było popatrzeć przez szybę na pracę kucharzy. Polecam gorąco wszystkim tę restaurację.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Odpowiedź obiektu:

Dziękuję serdecznie za słowa uznania Panie Arku!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Odpowiedź obiektu:

Ale samoreklama... te same pochwały pod innym nikiem z tego samego komputera... ktoś tu próbuje sobie robić reklamę po ostatniej krytycznej ocenie... nieładnie!!!!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Odpowiedź obiektu:

czy tylko negatywne opinie są tymi "prawdziwymi"??? nie potrzebuję sobie robić dodatkowej reklamy. wystarczą mi goście, którzy po prostu wracają. pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Odpowiedź obiektu: basia ritz

ps. nie rozumiem, dlaczego zawsze i wszędzie te teorie spiskowe? zarzucanie komuś kłamstwa jest tak proste, prawda? i to z taką pewnością siebie. to jest nieładne. i to bardzo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie ładnie i to bardzo nie ładne sa Pani odpowiedzi klientom na temat restauracji. Przejrzałam z ciekawości kilka watków o Pani restauracji i w 80 % Pani odpowiedzi to próba wykłocenia sie, że klienci wcale nie maja racji, że Pani jest alfą i omegą. Sztuki dyskusji na pewno Pani nie opanowała, ciekawa jestem po tych negatywnych opiniach, czy gotowanie aby na pewno opanowane?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Po tym co tu wyczytałam straciłam wszelka ochotę odwiedzenia tej restauracji... sposób wypowiedzi właścicielki pokazuje że nie zalezy jej na nowych klientach... a szkoda:( komus przydałaby sie odrobina pokory!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja również... Więcej pokory pani B.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jako początkująca, odrobina pokory -ps. PIP,PIH ,Sanepid nie śpią ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

@kaska, co to ma znaczyć? Grozisz Pani Basi? OMG, co za towarzystwo. Nie daj Boże komuś się układa, to nasz naród od razu na niego napada!! Pani Basiu, proszę się nie przejmować, tylko robić swoje! Pozdrawiam Panią i ja będę z rodziną do Pani przychodziła!! Jest Pani sympatyczna, otwarta, a do tego Pani kuchnia jest pyszna. Oby tak dalej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Najlepsza restauracja w Polsce

Jak można tyle smakow razem polaczyc OBRZYDLIWOSC!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

@ Bożena - dziwne, że masz takie samo IP jak pani Basia:-)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to już wiadomo kto sobie pisze pozytywne opinie... szkoda ze mają ewentualnych klientów za idiotów...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1