Pani w biurze zniosła wszystko ze stoickim spokojem i uśmiechem na twarzy którego sam budda mógłby po zazdrościć. Gdybym kiedyś prowadził firmę chciałbym móc współpracować z tak rewelacyjną pozytywną miłą ugodową i troskliwą osobą. Więc teoria poszła za pierwszym przy minimalnym nakładzie sił. Trochę się bałem jazd nie mam zdolności manualnych zjada mnie stres itd. Ale jeśli chodzi o jazdy z Panem JAROSŁAWEM to nigdy nie widziałem człowieka który jest tak stworzony do swojej pracy każdy twój błąd omawia wyczuwa złe nawyki i choćbyś go robił machinalnie poraz tysięczny on zawsze da znać że go popełniłeś jak powinno się to robić i co zrobić żeby pamiętać. Ale nie to jest w Panie Jarosławie najlepsze, potrafi sygnalizować błędy w tak przyjemny i spokojny sposób że człowiek w ogóle się nie przejmuje. Atmosfera która jest w samochodzie pozwala w pełni się wyluzować i skupić na nauce. Nauczył mnie świetnie i bezpiecznie parkować bez wielkiego stresu. Widać że ma doświadczenie i nauka przychodzi mu w sposób naturalny. Oczywiście praktyczny zdany za pierwszym. Gorąco polecam PS: Nawet księgowa była bardzo miła i życzliwa co się rzadko zdarza