Najlepsza szkoła jazdy w Gdyni ! Polecam !!!
W szkole jazdy dokąd chodziłam instruktor podchodził do mnie jak do wszystkich - zero indywidualnego podejścia do kursanta. Po kolejnym nieudanym podejściu do egzaminu postanowiłam zmienić szkołę - wahałam się pomiędzy szkołami Elka School i właśnie El - Carem. Wybór padł na El - Car. Ponieważ kurs odbyłam w innej więc tu chodziłam tylko na jazdy - trafiłam do Krystiana - super instruktor , cierpliwy, wprowadza fantastyczną atmosferę, cierpliwie wszystko tłumaczy, ma do kursanta indywidualne podejście. Mnie akurat nie licząc pozostałych podejść - udało się od czasu jak przeniosłam się do El-Caru zdać egzamin za czwartym razem - ale to dlatego, że na egzaminie nie potrafiłam się skupić i miałam ogromny stres. Nie jestem jedak pewna czy gdybym została w poprzedniej szkole jazdy to bym zdała egzamin praktyczy. Krystian nauczył mnie naprawdę dużo. Szczerze polecam El-Car - myślę, że nigdzie indziej lepiej nie przygotują do egzaminów na prawo jazdy. Krystian dziękuję Ci bardzo za wszystko :)