Najlepsza;*!

Gdy jeszcze się tam uczyłam, nie doceniałam tej szkoły, jednak teraz bardzo za nią tęsknię;/ Nauczyciele są wporządku. Potrafią zrozumieć. Niektórzy są wymagający, ale nie do tego stopnia ze czegoś nie da się zrobić;)
Nie wiem jak jest teraz ale gdy ja tam chodziłam nie było za wiele zajęć dodatkowych, ale te które były, to prowadzono je w ciekawy sposób. Najbardziej polecam chór szkolny z panią Anią Franceson (na pewno nie jest drętwo;)). Dodatkowe są także SKSy dla dziewczyn i chłopaków z dowolnych dziedzin.
Wyposażenie: jest BARDZO mała sala gimnastyczna, ale poza tym to sprzęt do ćwiczeń jest niezły. W tym roku remontują boisko szkolne. W każdej sali są szafki dla uczniów. W sali od przyrody jest całkiem ciekawy sprzęt.
Szkoła jest mała i na jej terenie są dwa budynki-dla klas 0-III i dla klas IV-VI. Zapewnia to więc bezpieczeństwo klasom młodszym. Nie są one narażone na różnego typu zaczepki (nie występują w tej szkole;) mimo wszystko szkoła jest obok stadionu Lechii, ale gdy są jakieś mecze (np.Arka-Lechia) uczniów zwalniają do domu(bezpieczeństwo;)
Szkoła działa już ok 70 lat! Jest wymalowana i w zabytkowym budynku(stary gmach).Na jej terenie działa świetlica;)
Naj****
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Najlepsza;*!

Dalej jest fajna ja też chodziłam do tej szkoły teraz chodzą moje dzieci i jestem zadowolona polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0