Szkoła Podstawowa nr 15

Szkoły podstawowe

Gdańsk, Mariana Smoluchowskiego 13

variag - opinia (1) Fajna mała szkoła z bardzo dobrymi, rozsądnymi i przyjaznymi dzieciom... variag Historia sie powtarza ???...!!!... (1) Nauka nie poszla w las !!!... ????.. Ewald nowakowski the best of the Word... Tadeusz Osuch jest fajna (1) Dosyć dobrze uczą i zapewniają bezpieczeństwo ja
Szkoła zaje***ta ; ) (1) Boisko w tym roku jest remontowane (trwa to już pół roku), sala gimnastyczna... aguss Najlepsza;*! (2) Gdy jeszcze się tam uczyłam, nie doceniałam tej szkoły, jednak teraz bardzo... Ela I. polecam (1) Szkoła kameralna,nauka na jedną zmianę, dobrze wyposażona. Nauczyciele w... Ala jan - opinia (1) Szkoła jest ok, dyrekcja super ale wychowawczyni pani S. kompletnie nie... jan Dobra szkoła (1) Moje dziecko tam chodzi- mam jak najlepszą opinię o tej szkole- nauczyciele... Bucket SP-15 (1) Kiedys chodzilo do tej szkoly moje starsze dziecko i naprawde bylo bez... Rodzic NIE POLECAM!!!!! (1) Jako absolwentka tej szkoły uważam ze jest to najgorsza podstawowka do... Natalia sp15 (1) dosyć dobrzze wspominam tą szkole absolwentka