Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Cześć dziewczyny!

Gdzie w 3mieście są najlepsze lumpki, z fajnymi modnymi rzeczami no i normalnymi ( niskimi ) cenami???

Interesują mnie też takie z odzieżą na wagę, gdzie można wyłowić perełki za grosze :):)

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Na Przymorzu na zielonym rynku przez cały tydzień sprzedają ciuszki dużo jest po 1zł i 2zł.Można się fajnie ubrać,są też i droższe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

taaa.. kupuj w sieciówkach i wyglądaj jak wszyscy - nie dla mnie
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

na zaspie jest od groma kolo etc a takze kolo 15 liceum i na pasie startowym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tego już nie ma

na Słowackiego najlepszy!! przy starym przystanku Chrzanowskiego. Świetne rzeczy, a na dodatek w piątki i soboty rzeczy z wyceny 50% taniej! Super ciuchy mają!

nawet nie wiecie ile jest chemii w tych lumpach, wystarczy ze przewracacie je w koszach i wdychacie potężne dawki trujących substancji, potem dziwne kaszle, bóle i nie wiadomo skąd, omijajcie te miejsca szerokim łukiem, przecież w sieciówkach na wyprzedażach mozna kupić świetne ciuchy za niewielkie pieniądze, ostatnio w New Yorkerze był t-sirty po 5 zeta, wystarczy pochodzic i poszukać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18

Większość z Was ma trudności z podaniem adresu,wpisujecie jakieś nazwy sklepów nic innym nie mówiące albo zwyczajne bla,bla,bla a gdzie konkretnie miejscowośc i ulica?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie interesuje mnie to ,te smrody..przeciez to stare straszne lumpy ohyda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

najlepiej nigdzie.

Nigdy nic nie kipiłem w lumpie i moja żona też!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17

Kochani! A wiecie może gdzie można dorwać jakieś przyzwoite MĘSKIE ciuchy takie dla szczuplejszych osób w rozmiarach S, M. Najlepiej Gdańsk

Polecam Modny Ciuszek w Gdyni przy Wielkopolskiej. Sporo niedrogich i markowych ciuchów. Ostatnio babka miała włoskie topowe ciuchy.

Polecam sklepik we Wrzeszczu przy ul. Słowackiego znajduje sie w tym samym budynku co Balta, na szczycie budynku po schodach na dół się schodzi. Duży wybór mają, a ze starszą panią przy kasie zawsze można ponegocjować ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam "lepiej się ubierz" na Ogarnej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

gRUNWALDZKA koło ul Jesionowej przy sklepie Lego - Nawet jest ta sama pani sprzedawczyni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

juz tam nie ma;-) zlikwidowane
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

dobry lumpeks jest na Żabiance tzn przy przystanku tramwajowym gospody. Ostatnio jak tam byłam kupiłam 4 mega fajne ciuchy każdy po 10zł za sztukę. nazywa sie chyba fenixo tam zajżeć czy jakoś tak. warto tam zajść.

W Nowym Dworze Gdańskim (Dąbrowskiego 1) otworzyli komis, jest tam wszystko począwszy od odzieży używanej po nową i firmową w bardzo niskich cenach :) poza tym mają dużo innych fajnych rzeczy, wózki dziecięce, foteliki, zabawki dla dzieci, wszystko w jednym miejscu, a do tego jeżeli ktoś ma fajne ciuchy w domu, nie zniszczone lub nietrafione prezenty to można tam wstawić i zawsze parę groszy zarobić :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stylownia ostatnio bardzo się popsuła, w zasadzie zostały tylko dość wysokie ceny...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już tego lumpka nie ma, babka chyba splajtowała :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kierunek skm zaspa jak na byla jape sie jechalo.od ulicy widac ich bilbord z duza jaszczurka Cameleona.Dzis bylam piekne buty ze skory nowe kupilam na szpilce i 2koszule John Paula. icalvina.Fakt towar bardzo dobry.Tyle ze ja musze schudnac do ciuszkow ;)pozdrawiam.a obok jest duzy kosciol z korona.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

sucha skóra (77 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

Paznokcie - trójmiasto (23 odpowiedzi)

Witam. Czy mógłby mi ktoś polecić kogoś, kto w miarę rozsądną cenę (do 100zł) wykonuje łądny...

Nieoperacyjne sposoby na powiększenie piersi (5 odpowiedzi)

Cześć. Zakładam temat tutaj ponieważ praktycznie od zawsze mam bardzo duży kompleks na punckie...