Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Cześć dziewczyny!

Gdzie w 3mieście są najlepsze lumpki, z fajnymi modnymi rzeczami no i normalnymi ( niskimi ) cenami???

Interesują mnie też takie z odzieżą na wagę, gdzie można wyłowić perełki za grosze :):)

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Jesteście nienormalni. Zawsze mnie ciekawiło, wy bieliznę tez nosicie z lumpeksu? Czy kupiłabyś bieliznę w lumpeksie skoro nosisz rzeczy z lumpeksu, nie wiadomo po kim?
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 220

Zdecydowanie Stylownia ;) i zaraz obok lumpek na wagę też perełki można dopaśc :) W Zuzie też raz w czas coś ciekawego i w tym lumpie koło miasta aniołów ;) Polecam wybrac się do centrum i pospacerowac od hali targowej do nowych ogrodów ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdynia ul Morska obok Kauflandu - polecam serdecznie , jako przyszła wizażystka uwielbiam tam kupować ciuchy , bardzo ładne , zadbane, miła obsługa :)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7

był świetny we wrzeszczu jak sie idzie oid dworca w strone manhatanu po prawej stronie wiem że te panie się przeniosły może ktoś wie gdzie
tam były super ciuszki
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

FRYZJER (103 odpowiedzi)

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

jaki krem na noc +30 ?? (215 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...